Kara para aklama iddialarıyla sürekli gündemde olan fenomen Dilan Polat hakkında geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Banu Parlak, Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin kendini vurdurmak istemekle suçlamıştı. Parlak, "Eğer başıma bir şey gelirse sorumlusu Dilan Polat ve Engin Polat olacaktır." şeklinde konuşmuştu.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla tanınan Banu Parlak'ın Başakşehir'deki güzellik merkezine silahlı saldırı düzenlendi. Gece saatlerinde gerçekleşen iki ayrı saldırı sonucunda iş yerine toplamda 5 kurşun isabet ettiği belirlendi.

Ekran görüntüsü 2023-10-02 094532

Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı'nda yer alan güzellik merkezine gelen 2 motosikletli şüpheli, iş yerine silahla ateş açtı. Bu saldırı sonrasında Banu Parlak, olayın kamera kayıtlarını ve saldırı mekanını sosyal medya hesabından paylaştı.

Ekran görüntüsü 2023-10-02 093650

Banu Parlak, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Hata yapmayacağım, uğraşmayın. Bir tane yanlış kelime kullanmayacağım. O kadar usulsüz ki her şey. Sizin o usulsüzlüklerinizin üzerine gideceğim. Tek başıma kadınım diye susturamayacaksınız beni. Hadi bakalım, şimdi başlıyoruz."

Kaynak: Haber merkezi-mynet