Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkındaki iddialar son bulmuyor. "Bu değirmenin suyu nereden geliyor?" sorusu, gündemi ateşleyen birçok iddiayı beraberinde getiriyor. Polat ailesi, son olarak ünlü avukat Feyza Altun'un eleştirilerine maruz kaldı.

Sizi nasıl bir gün bekliyor? 1 Ekim günlük burç yorumları Sizi nasıl bir gün bekliyor? 1 Ekim günlük burç yorumları


Altun, "Dilan Polat’ın harcadığını iddia ettiği paralar karşısında ödemesi gereken vergiler. Lütfen çıkarsınlar vergi levhalarını'' ifadelerini kullanarak vergi konusuna dikkat çekti. Ünlü avukat, son paylaşımında ise Engin Polat'ın kurucusu olduğu kozmetik markasını eleştiri konusu yaptı.

Zehra Güneş'in sırt dekoltesi sosyal medyada gündem oldu!Tarzına beğeni yağdı Zehra Güneş'in sırt dekoltesi sosyal medyada gündem oldu!Tarzına beğeni yağdı

Altun daha sonra şu iddiada bulundu: "Bu ürünler aslında fason üretimdir; başkalarından alınıp kendi marka etiketleri basılıyor. Ancak bazıları kendi üretim yapıyormuş gibi tanıtıyorlar ve Instagram gibi platformlarda kolayca insanları manipüle edebiliyorlar.



Fakat burası Twitter, herkesi her şeye inandırmak mümkün değil. Bu şirketin sahibi olarak gösterilen Nilgül Yılmaz isimli kişiye ait olduğu ve 2022 yılında kurulduğu görülüyor. Ekrana tükürmeye devam edebilirsin."

Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz yeni aşka yelken mi açtı! Yeni aşkı kim? Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz yeni aşka yelken mi açtı! Yeni aşkı kim?

Feyza Altun kimdir?

Feyza Altun, 1987 yılında İstanbul'un Üsküdar ilçesinde doğmuş bir kişidir. Altun hakkında merak edilen biyografik bilgiler ve kim olduğu gibi sorular, son zamanlarda sıkça araştırılan konuların başında gelmektedir.

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Feyza Altun, avukatlık mesleğini icra etmektedir. Ayrıca, İlker Sungurlar ile evlidir ve bu evlilikten bir erkek çocukları bulunmaktadır. Altun, İngilizce, Fransızca ve Farsça olmak üzere üç farklı dili bilmektedir.

Sosyal medya platformlarında yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Feyza Altun, bazen büyük tepkilere yol açmıştır. Özellikle "Trans Çocuklar Vardır" paylaşımı sosyal medyada büyük tartışmalara neden olmuş ve eleştirilere maruz kalmıştır. Aynı zamanda, bir duruşmaya 7 aylık bebeği ile katılması da geniş yankı uyandırmıştır.

Feyza Altun, CHP İstanbul İl Hukuk Komisyonu kadın haklarından sorumlu başkan yardımcısı olarak da görev yapmaktadır. Kendisini feminist ve filantrop olarak tanımlayan Altun, açık sözlülüğü ile bazı kesimlerin takdirini kazanırken, diğer yandan da eleştirilere maruz kalmıştır. Hem avukatlık hem de yazarlık kimliğiyle tanınan Feyza Altun, düşüncelerini özgürce ifade etmekte ve bu nedenle farklı görüşlere sahip kişiler tarafından eleştirilmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ