Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi, sadece 4 ay önce 3 gün 3 gece süren bir düğünle evlendiler. Ancak bu evlilik yalnızca 4 ay sürdü. Şeyma ve Meedo, boşanma dilekçelerinde evliliklerinin ilk gününden itibaren fikren ve ruhen anlaşamadıklarını, aralarındaki sevgi bağının artık olmadığını vurguladılar.

Sizi nasıl bir gün bekliyor? 1 Ekim günlük burç yorumları Sizi nasıl bir gün bekliyor? 1 Ekim günlük burç yorumları

ŞEYMA SUBAŞI HAKKINDA YENİ AŞK İDDİASI

Şiddetin de yaşandığı iddialarla gündeme gelen Şeyma Subaşı, boşanma sürecinde nafaka veya tazminat talebinde bulunmamıştır. Bu konudaki spekülasyonlar devam ederken, Sabah gazetesinden Ömer Karahan farklı bir iddiayı ortaya atmıştır. Yazısında, Şeyma'nın boşanma işlemleri tamamlanmadan yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmiştir.

Zehra Güneş'in sırt dekoltesi sosyal medyada gündem oldu!Tarzına beğeni yağdı Zehra Güneş'in sırt dekoltesi sosyal medyada gündem oldu!Tarzına beğeni yağdı


Bu yeni ilişkisinin iş adamı Burak Ateş ile olduğu öne sürülmüştür. Şeyma Subaşı'nın Meedo'ya duyduğu sevginin sona ermesinin arkasındaki neden olarak gösterilen Burak Ateş ile yaşadığı aşk, şu an için sadece yakın arkadaşları tarafından bilinmektedir.



Bu durum, Burak Ateş'in adının daha fazla soru işaretlerini gündeme getirmektedir.




Zira Şeyma, Meedo ile Marakeş'te düzenlediği ve geniş kitleler tarafından konuşulan düğününe sadece 15 kişiyi davet etmişti, ve bu davetlilerden birinin de Burak Ateş olduğu ortaya çıkmıştır.

BURAK ATEŞ KİMDİR?

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile Beykoz Adliyesi'nde tek celsede boşanan Şeyma Subaşı, daha önce düğününe davet ettiği iş insanı Burak Ateş ile yeni bir ilişkiye başladığı iddiaları magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Geçen sezon Jess Molho ile bir magazin programı sunan Yağmur Çevik, son videosunda Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi arasındaki ilişkide şiddetin en başından beri var olduğunu ve ikilinin sık sık tartışmalarda fiziksel şiddet uyguladığını öne sürdü. Ayrıca, Çevik, Şeyma Subaşı'nın iş insanı Burak Ateş ile de aşk yaşamaya başladığını ifade etti ve Ateş'in çiftin düğününe davet ettiği 15 kişiden biri olduğu söylentilerini dile getirdi. Şeyma Subaşı henüz bu ilişki iddiaları hakkında herhangi bir açıklama yapmış değil.

Kaynak: HABER MERKEZİ