Özel hayatı ve estetik müdahale haberleriyle sıkça gündeme gelen ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, son olarak Oğuzhan Koç ile ilişkilendirilmişti. Ancak bu aşk haberlerini hızla yalanlayarak sosyal medya üzerinden tepkisini göstermişti.


Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde düzenlenen 80. Venedik Film Festivali'ne katıldı. Ünlü isim, cesur ve çarpıcı bir tarzla dikkat çekti. Siyah ışıltılı tülden bir elbise tercih eden Deniz, iddialı tarzıyla takipçilerinden büyük beğeni topladı.

dilan 2

Dilan Çiçek Deniz, son olarak süper mini bir elbiseyle verdiği pozlarla dikkatleri üzerine çekti. Kırmızı tonlarındaki pullu mini elbiseyi tercih eden Deniz, çömelerek cesur bir poz verdi. Güzel oyuncunun bu iddialı pozları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Ancak ünlü ismin yüzündeki değişim yine gözlerden kaçmadı.


dilan 3
Sosyal medyada Deniz'in yüzünün değiştiği yönünde yapılan yorumlar arasında, 'Bunu yapan doktora net dava açarım', 'Yüzün köşeli duruyor', 'Estetikten sonra olmuyor' gibi ifadeler yer aldı.

2014 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan ve ikinci olan Dilan Çiçek Deniz'in geçmişte estetik müdahale yapmadan önceki halinin de büyük ilgi gördüğü bilinmektedir

HABER MERKEZİ-MYNET

Editör: Funda Işık