Survivor 2023, 13 Haziran'da gerçekleşen final programıyla sona ermiş ve çekişmeli mücadelesinin galibi Nefise olmuştu. Şimdi ise Survivor All Star 2024 için yarışacak isimlerin kimler olduğu büyük bir merakla bekleniyor.

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024 için yarışacak isimleri bir bir açıklamaya başladı. Nihat Altınkaya, Nagihan Karedere ve Ogeday Girişken'in ardından dördüncü yarışmacının kim olduğunu da resmi olarak duyurdu.

aleyna kalaycıoğlu

Survivor All Star 2024'ün dördüncü yarışmacısı olarak Aleyna Kalaycıoğlu açıklandı. Acun Ilıcalı, "Sevgili Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor All Star 2024'te bizimle birlikte olacak.


Kendisine başarılar diliyorum" dedi. Aleyna Kalaycıoğlu, 2021 yılında Gönüllüler takımında mücadele etmişti ve yarışma sonrasında Sinan Akçıl, Berkay gibi sanatçılarla işbirliği yaparak şarkıcılık kariyerine adım atmıştı.

ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR?

Aleyna Kalaycıoğlu, 1998 yılında Bursa'da doğmuştur. Yalova'da büyümüş olan Kalaycıoğlu'nun ailesi, kendisi 10 yaşındayken ayrılmıştır. Daha sonra Aleyna, annesi ve kardeşiyle birlikte İstanbul'a taşınmıştır.

Survivor 2021'de Gönüllüler takımında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu, sporla da ilgilenmiş bir isimdir. Yaklaşık 10 yıl boyunca voleybol oynamış ve aynı zamanda okul takımında beach voleybol oynamıştır.

Lise eğitimini tamamladıktan sonra yurtdışında dil eğitimi alarak ABD'de uçak mühendisliği bölümüne kabul edilmiştir. Survivor deneyiminden sonra müzik kariyerine adım atmış ve "Beceremedin" adlı bir single çıkarmıştır.

HABER MERKEZİ

Editör: Funda Işık