All-Star uzun oyuncu Karl-Anthony Towns, bundan sonra New York Knicks forması giyecek. Knick; anlaşma gerediği Julius Randle, Donte DiVincenzo ve birinci tur draft hakkını verdi. Bu transfer, büyük bir sürpriz olarak görüldü.

MUTLU DEĞİL

Towns, haber kamuoyuna duyurulmadan kısa süre önce X hesabında bir paylaşım yaptı. Sadece "..." mesajını yazdı ve bu da pek mutlu olmadığı şeklinde yorumlandı. Bu hamle, Towns'ı 2019'da kovulmadan önce Minnesota'da üç sezon boyunca kendisine koçluk yapan Tom Thibodeau ile yeniden bir araya getirecek.

MEMLEKETE DÖNÜŞ

Aynı zamanda takas, New Jersey doğumlu oyuncu için bir nevi memlekete dönüş anlamına da geliyor. Bu takas, birçok kişi için şok edici... Timberwolves, 2015 NBA Draft'ında ilk sıradan seçtiği ve o günden bu yana takımın yüzü olan bir oyuncudan vazgeçti.

ŞAMPİYONLUK İSTİYORLAR

New York Knicks artık birçok kişinin ligdeki en iyilerden biri olarak gördüğü bir kültüre uyacak yetenek seviyesine sahip. Bu sezon %100 şampiyonluğu düşünüyorlar. Brunson, Hart, Bridges, Anunoby ve Towns, büyük ihtimalle ilk 5'i oluşturacak. 
 

Muhabir: Eray Erginbaş