Oğuzhan Koç ile 8 aylık evliliğini geçtiğimiz mayıs ayında sonlandıran Demet Özdemir, özel hayatı ve etkileyici sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli gündemde. Her paylaşımı büyük ilgi gören ünlü isim, son olarak dizi setinden karelerini takipçileriyle paylaştı.

Wanda Nara içini döktü! Üstelik giyinik! Wanda Nara içini döktü! Üstelik giyinik!


Sarı tonlarındaki cesur derin göğüs dekolteli ve yırtmaçlı elbisesiyle dikkat çeken güzel oyuncu, pozlarına "Adım Farah" notunu düştü. Demet Özdemir'in cesur tarzı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Şahane Hayatım dizisinde, Hilal Altınbilek'in gençliğini kim canlandıracak? Şahane Hayatım dizisinde, Hilal Altınbilek'in gençliğini kim canlandıracak?

Demet Özdemir, en son paylaştığı cesur fotoğraflarla büyük ilgi çekti. Takipçilerinden gelen yorumlar arasında, "Bu güzellik şaka mı?", "Çok güzelsin", "Muhteşemsin", "Harika görünüyorsun" gibi övgü dolu ifadeler yer aldı. Güzel oyuncunun özel hayatına dair ise ilginç bilgiler de mevcut.


Başı belada! Metin Akpınar’ın 35 yıllık sırrı ortaya çıktı! Başı belada! Metin Akpınar’ın 35 yıllık sırrı ortaya çıktı!


Demet Özdemir, 26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli'de doğdu ve 3 çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. Anneannesi Bulgaristan göçmenidir. Ailesinin boşanması üzerine annesi ve ablasıyla İstanbul'a taşındı. Kariyerine dansla başlayan Demet Özdemir, önce Bengü'nün dans ekibinde yer aldı ve ardından Efes Kızları kadrosunda dans performansı sergiledi. Aynı dönemlerde Flash TV'de yayınlanan bir eğlence programında dansçılık yaptı. 2011-2013 yılları arasında Studio Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi aldı ve bu süreçte oyunculuğa olan ilgisi daha da arttı.

O filmden alacağı ücret dudak uçuklattı! O filmden alacağı ücret dudak uçuklattı!


Oyunculuk kariyerine 2013-2014 yılları arasında FOX'ta yayınlanan "Sana Bir Sır Vereceğim" adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırarak başladı.

Dizide olmayan oldu! Ersin ve Beril'e ne oldu? Dizide olmayan oldu! Ersin ve Beril'e ne oldu?


Daha sonra "Kurt Seyit ve Şura" dizisinde "Alya" karakterini, "Tut Sözünü" adlı sinema filminde ise "Demet" karakterini oynadı. 2015 yılında Star TV'de yayınlanan "Çilek Kokusu" dizisinde "Aslı" karakterini canlandırarak tanınmış bir oyuncu haline geldi.

Tutsak dizisine flaş oyuncu! İşte o isim... Tutsak dizisine flaş oyuncu! İşte o isim...


Demet Özdemir'in kariyeri ve özel hayatı, onun hızla yükselen bir yıldız olduğunu gösteriyor.

Barbie’yi kaptı, Melisa’yı çabuk unuttu! İşte Altay Bayındır’ın yeni aşkı! Barbie’yi kaptı, Melisa’yı çabuk unuttu! İşte Altay Bayındır’ın yeni aşkı!

Kaynak: haber merkezi