Galatasaray’da bu sezon 12 karşılaşmada 10 gol, 2 asistle yıldızlaşan Mauro İcardi’nin eşi ve menajeri Wanda Nara yine magazinin manşetlerinde.

KAPAK2-3

Wanda Nara, İtalya’nın önde gelen magazin dergilerinden Oggi’ye konuştu.

WANDANARA2 (1)

Son olarak Arjantin’de rap şarkıcısı L-Gante’nin evine gittiği iddialarıyla Mauro İcardi’yi kıskançlık krizine sokan Wanda Nara, samimi açıklamalarda bulundu.

Wanda Nara, Mauro İcardi ile olan ilişkisi hakkında “Onu asla aldatmadım. "İhanet olmadı ve biz Mauro ile asla ayrılmadık, onunla bin kez yeniden evlenirdim” diyerek iddialara son noktayı koydu.

WANDANARA3 (1)

Yaz aylarında lösemiye yakalanan Wanda Nara, “Çok zor günler yaşadım. Hatta çocuklarımdan biri kız kardeşim Zaira’yı aramış, “Annem ölüyor ve bunu bize söylemiyor. Lütfen bize gerçeği anlat” demiş’ sözleriyle yaşadığı sıkıntıları dile getirdi.

WANADANARA4 (1)

Hastalığını spekülasyon yapmak için uydurduğu iddialarına ise Wanda Nara, “Çok kötü insanlar var. Bu yüzden 5 çocuğumu da güçlü olacakları şekilde yetiştiriyorum. Bu iddiaları ortaya atanlar, benim yatağa bağlandığımı, saçlarımın tamamen kesildiğini, ölmeyi beklediğimi görmeden konuşuyorlar” ifadelerini kullandı.

WANDANARA5 (1)

Wanda Nara, “Buenos Aires’te doktorum Pavlovksy beni uzaktan yönlendiriyor. Evde oturmayıp sürekli dışarı çıkarak çocuklarıma iyi olduğum mesajını veriyorum. Onlar da ne güçlü anneleri olduğunu görüp moral buluyorlar” dedi.

WANDANARA6 (1)

Mauro İcardi'nin babası Juan İcardi, oğlunun İtalya'da Como Gölü manzaralı evine sık sık misafir oluyor.

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK