Apple’a dair kritik gelişmeleri önceden haber veren ve genellikle haberleri doğru çıkan MacRumors, gelecek senenin iPhone modelleriyle ilgili bir iddia ortaya attı. İddiaya göre iPhone 16 Pro ve Pro Max, şu ana kadarki en büyük ekranlı iPhone cihazlar olacak.

Merakla bekleniyor! iPhone 16 Pro Max ile ilgili dikkat çeken 'kamera'  söylentisi... - Teknoloji Haberleri

2024 yılında gelecek olan iPhone serisi içerisinde iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve Max cihazlarının bulunacağını öne süren MacRumors, bu cihazların ağırlıkları ve boyutları hakkında bilgiler paylaştı. 6,1 inç olan iPhone 15 Pro ekranı, iPhone 16 Pro’da 6,3 inç’e çıkacak. 6,7 inç olan iPhone 15 Pro Max ekranı ise iPhone 16 Pro Max ile birlikte 6,9 inç boyutuna çıkacak.

iPhone kullanıcıları meraklı bekleyişte! Son tahmin ortalığı karıştırdı: iOS  16 alamayacak iPhone modelleri hangileri? - Teknoloji Haberleri

TİTANYUM MALZEMEDEN DEVAM
MacRumors tarafından elde edilen diğer bilgilere göre gelecek yılın Pro ve Pro Max’i biraz daha geniş, daha uzun ve daha ağır olacak. Bu arada Apple’ın iPhone 15 Pro ve Pro Max’te kullanılan aynı beşinci sınıf Titanyum malzemeye bağlı kalması bekleniyor.

Kaynak: MEHMET KIZMAZ