33 yaşındaki Misha Montana isimli kadın, cinsel ilişki sırasında felç geçirdikten saatler sonra hastanede yaşadıklarını öğrendiğini paylaştı. Montana, o anlarda sevgilisiyle cinsel birliktelik yaşadığını belirtti ve şunları söyledi: "Kendimi tuhaf ve bulanık hissettim, ancak felçle bağlantılı herhangi bir ağrı yoktu. Bu olay cinsel ilişki sırasında gerçekleşti. Bir şeylerin ters gittiğini bilmemin tek nedeni konuşamamamdı ve bunun kafamda tuhaf olduğunu düşündüm. Sevgilim hemen fark etmedi. Hemen tuvalete gittim, ancak konuşamadım."

DOKTORLAR SÖYLEDİĞİNDE ŞAŞKINA DÖNDÜ

Hastanede felç olduğunu öğrendiğinde büyük bir şaşkınlık yaşadığını ifade eden Montana, "İnme olabileceğini söylediklerinde, 'Bu imkansız. Neden 30 yaşındayken felç geçireyim ki?' dedim. Birçok insanın farkında olmadığı bir şey, felç belirtilerinin birkaç saat içinde ortaya çıkabilmesidir. Yüzüm ve ellerim geriye doğru çekilmeye başladı, yüzüm sarktı ve gözlerim artık normal yerlerinde değildi. Ağzım da aşağı doğru düşmeye başladı, bu da oldukça zordu." şeklinde konuştu.

1

Hayatını kökten değiştiren bu olayın ardından iyileşmek için meşakkatli bir sürecin içine girdiğini dile getiren Montana, "Yüzümün çok zarar gördüğünü düşündüm. Konuşmam, etkilendiği ve en uzun sürede düzelmesi gereken şeylerden biri oldu ve maalesef hala tam anlamıyla düzelmedi. Yüzümün sağ tarafı hala tam olarak toparlanmadı. Yanak ve dudaklarımda hala uyuşma hissi var. Neyse ki felç kadar ciddi ve sakatlayıcı bir durum olmadığı için kendimi şanslı hissediyorum. Şu anda her şey normale dönmüş gibi davranabilmek için çok daha fazla çalışmam gerekiyor" şeklinde ifade etti.

3

Kaynak: Mynet