Çatalca'da 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesinde, Çatalca Belediye Başkanlığı için aday adayları arasındaki rekabet giderek artıyor. İnşaat Mühendisi Erhan Güzel, CHP Çatalca İlçe Örgütü'ne resmi başvurusunu yaparak belediye başkanlığı için yarışa girdi.

SON DAKİKA! CHP'de Şişli bilmecesi çözüldü SON DAKİKA! CHP'de Şişli bilmecesi çözüldü

Güzel, Çatalca halkı tarafından büyük ilgi ve sevgiyle karşılanırken, kent için hayata geçirmeyi planladığı iddialı projelerle dikkat çekti.

Çatalca halkı tarafından yoğun katılım ve sevgi gösterileriyle karşılanan Erhan Güzel, planlı bir kent modeli oluşturmayı, depreme karşı dirençli bir kent inşa etmeyi, çözüm odaklı altyapı ve projeler geliştirmeyi ve sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışı getirmeyi hedeflediğini belirtti.

ADAY2 (1)

ÜRETMENİN KIYMETİNİ KÜÇÜK YAŞLARDA ÖĞRENDİK

Çatalca'nın çiftçi ailelerinin çocukları olarak büyüdüklerini vurgulayan Güzel, "Üretmenin kıymetini küçük yaşlardan öğrendik. Çatalca'yı hep birlikte yöneterek, adil ve güçlü bir anlayışla kucaklayacağız" dedi.

CHP'de Çankaya yarışı hızlandı: Taşdelen'in karşısına zorlu aday! CHP'de Çankaya yarışı hızlandı: Taşdelen'in karşısına zorlu aday!

Geçtiğimiz dönem Cem Kara Başkanlığında Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekilliği, ardından ise 2 yıl Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan İnşaat Mühendisi olan Erhan Güzel, Çatalca'yı depreme karşı dirençli bir kent haline getirme, kentsel dönüşümü teşvik etme ve altyapıyı güçlendirme sözü verdi. Ayrıca, Çatalca'yı yerinden yöneteceklerini ve halkın görüşlerini ön planda tutarak şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini ifade etti.

Büyükçekmece AK Parti iktidarına kavuşacak Büyükçekmece AK Parti iktidarına kavuşacak

Son olarak, Güzel, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerini Çatalca'da yeniden yaşatmayı amaçladıklarını belirterek, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Sosyal Demokrat belediyecilik anlayışını ilçeye kazandırmak için yola çıktıklarını söyledi.

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK