İlker Gürbüz, Büyükçekmece'de AK Parti iktidarını hedeflediklerini ve birlik içinde ilçe teşkilatının emrinde olduklarını vurgulayarak, "Bizim ortak noktamız AK Parti'yi ilçemizde iktidara taşımaktır. Birlik ve beraberlik içinde ilçe teşkilatının emrindeyiz" dedi.

‘Laz Kızı’ 3 saatte kaç bin lira kazandı? Polisler bile şaştı kaldı! ‘Laz Kızı’ 3 saatte kaç bin lira kazandı? Polisler bile şaştı kaldı!

AK Parti'nin kuruluşundan bu tarihe kadar teşkilatın içerisinde birçok kademede görev alan İlker Gürbüz, Gazete Yazıyor’a yaptığı açıklamasında “Büyükçekmece’yi AK Parti yerel yönetimler hizmet anlayışı ile tanıştırmak, hak ettiği hizmetleri getirmek gibi bir görevimiz var. Mesele AK Parti'den kim aday olacak meselesi değil,  Büyükçekmece'de yaşayan her bireyin, burada iyi hizmetle tanışma meselesidir" diye konuştu 

Elden verdim demişti! Kamyona mı yükledin Arda Turan? Elden verdim demişti! Kamyona mı yükledin Arda Turan?

İlker Gürbüz, "Birlik ve beraberlik içinde ilçe teşkilatının tüm kadroları ve aday adayı arkadaşlarımızla seçime hazırız. Gençlik kollarından bu yana siyasetteki bu birikimim ile Büyükçekmece'yi ve Büyükçekmeceli'yi hak ettiği noktaya taşıma heyecanı içerisindeyiz. Büyük hedeflerimizi gerçek kılacak projelerle 2024 yerel seçimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallah Büyükçekmece’miz AK Parti iktidarına kavuşacak. Hizmete hasret tüm Büyükçekmeceli hemşehrilerimizi bizi desteklemeye davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Ali Avcu