Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde, 11.00 sıralarında yaşanan trajik olayda, İsmail Çakmak isimli baba cinnet getirdi. Bir binanın 2. katında gerçekleşen olayda, İsmail Çakmak ile eşi Filiz Çakmak arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İsmail Çakmak, evde bulunan pompalı tüfekle eşi Filiz Çakmak’ı ve 8 yaşındaki oğulları B.Ç.’yi öldürdü, ardından intihar etti.

Apartman sakinlerinin evden gelen tüfek sesi üzerine polis ve sağlık ekiplerine haber vermesiyle olay yerine gelen ekipler, eve girdiklerinde İsmail Çakmak, Filiz Çakmak ve B.Ç'yi kanlar içinde ve hareketsiz halde buldu. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde üç kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi.

Savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekibi, olay yerinde detaylı inceleme yaptıktan sonra, İsmail Çakmak, Filiz Çakmak ve B.Ç.'nin cenazeleri Biga Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Olayın ardında yatan nedenler ve İsmail Çakmak’ın neden cinnet geçirdiği konusundaki detaylar, polis ve savcılık tarafından araştırılmaya devam ediliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ-İHA