'Lazkızı' Yine canlı yayını açtı! Bu kez fermuarlı çıktı! 'Lazkızı' Yine canlı yayını açtı! Bu kez fermuarlı çıktı!

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerdeki bir kadın uzun yıllardır burnunun şeklinden memnun olmadığı için kendisini mutsuz hissediyordu. Burun estetiği operasyonu kararı alarak, ameliyat olmaya karar verdi. Operasyon sonrası kadının hayatı adeta bambaşka bir yön aldı.

Küflenen limonların ömrünü 3 hafta daha uzatıyor! Daha önce duymamış olabilirsiniz Küflenen limonların ömrünü 3 hafta daha uzatıyor! Daha önce duymamış olabilirsiniz

Burun estetiği operasyonu, sadece görünümü değiştirmekle kalmayıp, kişinin psikolojik olarak da kendini daha iyi hissetmesini sağlayabiliyor. Uzmanlar, burun estetiği operasyonlarının, kişinin özgüvenini arttırarak sosyal hayatında ve iş yaşamında daha olumlu etkiler yarattığını vurguluyorlar.

‘Para vermedim’ diyen Fatih Terim'in adı, belgelerde çıktı! 700 bin dolar verip, 1.5 milyon dolar almış! ‘Para vermedim’ diyen Fatih Terim'in adı, belgelerde çıktı! 700 bin dolar verip, 1.5 milyon dolar almış!

Burun estetiği operasyonları, teknolojinin ve cerrahi tekniklerin gelişmesiyle daha güvenli ve başarılı sonuçlar doğuruyor. Günümüzde, kişinin yüz simetrisini sağlamak, estetik açıdan daha uyumlu ve doğal bir görünüm elde etmek amacıyla yapılan bu operasyonlar, uzman hekimler tarafından dikkatle ve titizlikle gerçekleştiriliyor. Herkesin beklentileri ve anatomisi farklı olduğundan, bu tür estetik operasyonların herkes için uygun olup olmadığı konusunda mutlaka uzman bir doktorla görüşmek önem taşıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ