Atlantis The Royal'in her köşesi lüks olurken ve konukların beş yıldızlı muamele görmesi için hiçbir masraftan kaçınılmayan bir oteldir. Otelin 795 odasında elmas mücevher üreticisi Graff'ın tasarım olanakları ve İtalyan lüks tekstil markası Frette'nin bornozları bulunuyor.

İç mekanın teması sudur ve 3.500 galonluk çağlayan su ile kaplanmış cam asansörlerden 7.200 deniz hayvanıyla dolu tavandan tabana üç akvaryuma kadar tesis genelinde tekrarlanmaktadır.

Otel..,,3333

Otel sadece dünyanın en lüks otellerinden biri olmakla kalmıyor, aynı zamanda yastık "menüsü" ve altın kaplama bakım seti gibi birçok ilginç ve benzersiz özelliğe de sahip.Şık bir ahşap kutuda sunulan üründe altın tarak, saç fırçası ve tıraş makinesinin yanı sıra her zamanki banyo malzemeleri de bulunuyor ve bunlar misafire ait oluyor.

Otel..,,44444

Tesisin 17 yemek mekanı seçeneği var ve genel müdür Tom Roelens, bunun "gezegenin herhangi bir yerindeki en büyük ünlü şef restoranları koleksiyonunu" içerdiğini söyledi.

Otel..,,555

Konuklar ayrıca, altın yüz bakımı veya altına batırılmış sıcak volkanik taşlar kullanılarak yapılan "altın saat masajı" ile tedavi edilebilecekleri 32.300 metrekarelik devasa bir spayı ziyaret etme seçeneğine de sahiptir.

Otel..,,6666

44'ü kendi sonsuzluk havuzuna sahip olan 795 odası var ve en ucuzu gecelik 1.000 £'a mal olacak.Ekstra alana ihtiyaç duyulursa gecelik 160.000 £ karşılığında 15 odaya dönüştürülebilir.

Otel..,,777

Sunulan inanılmaz hizmetin kanıtı, popun kraliçesinden başkası olmayan Beyoncé, Atlantis The Royal'de hem sahne aldı hem de orada kaldı. 41 yaşındaki Beyonce'ye, süper özel lansman partisinde sahneye çıkması için 20 milyon £ gibi büyük bir ödeme yapıldı. Yalnızca davetlilerin katıldığı ve yalnızca 300 misafirin keyif aldığı konsere, kızı Blue Ivy sürpriz bir şekilde katıldı.

Muhabir: HANDE DURMAZ