Yaşam

Bir yangın daha: Tuzla'da ormanlık alanda yangın çıktı!

Çıkan yangınlara bir yenisi daha eklendi. Tuzla'da ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki tarlalara sıçramaması adına hemen ekiplelere haber verilerek önem alınmaya başlandı. Çok sayıda ekiplerin karadan bölgeye söndürme çalışmalarına başlanmasıyla birlikte havadan da helikopterle de destek veriliyor.

Loading...

Abone Ol

Ormanlık alanlarda yangın çıkmaya devam ediyor. Tuzla'da, ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediliyor. Edinilen bilgiye göre, Tepeören'de otlukların bulunduğu alanda belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangının, çevredeki tarlalara sıçrama ihtimali nedeniyle hemen harekete geçildi. Çok sayıda polis ve itfaiye ekibi buraya sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmalarına havadan helikopter de destek veriyor.

{ "requests": { "pageview": "https://cdn.p.analitik.bik.gov.tr/tracker1.js?website_id=277e365c-a14f-4543-ba0d-9f38608ea3f5&host_url=//277e365c-a14f-4543-ba0d-9f38608ea3f5.collector.p.analitik.bik.gov.tr" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }