Beşiktaş’ın Adana Demirspor karşısında aldığı 4-2’lik yenilgi sonrası taraftarın sabrı iyice taştı.

Taraftarlarla, transfer döneminde çok zayıf kaldığı eleştirileriyle adeta bombardımana tutulan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi arasındaki ipler tamamen koptu.

AA-20230927-32258068-32258060-YUKATEL_ADANA_DEMIRSPOR_BESIKTAS (1)

Beşiktaş’ı, 2015-19 arasındaki ilk döneminde 2016 ve 2017’de Süper Lig şampiyonu yapan, 2017’de UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finale, 2018’de de Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turuna taşıyan Teknik Direktör Şenol Güneş’in taraftardaki kredisi de tamamen tükendi.

'Azgın teke' yeniden evleniyor! Mehmet Ali Erbil kendisinden 42 yaş küçük sevgilisine evlenme teklifi etti... 'Azgın teke' yeniden evleniyor! Mehmet Ali Erbil kendisinden 42 yaş küçük sevgilisine evlenme teklifi etti...

Şenol Güneş'in Adana Demirspor yenilgisinin ardından yönetime sahip çıkması bardağı taşıran son damla oldu.

SENOL2

Taraftarlar hem Başkan Ahmet Nur Çebi, hem de Teknik Direktör Şenol Güneş’in acil istifasını istiyor.

Skandal 'VAR' kararı! Fenerliler isyanda Skandal 'VAR' kararı! Fenerliler isyanda

Beşiktaş, bu Pazar günü ligde Konyaspor deplasmanında ne sonuç alırsa alsın taraftarlar dev bir protestoya hazırlanıyor. 

AA-20230927-32258194-32258190-YUKATEL_ADANA_DEMIRSPOR_BESIKTAS (1)

Taraftarlar, ayrıca 5 Ekim Perşembe Avrupa Konferans Ligi’nde İsviçre ekibi Lugano ile oynanacak maçta 90 dakika boyunca, başkan Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Şenol Güneş’i istifaya çağıracak.

SENOL1-1

Siyah-beyazlı taraftarların, ilk 6 haftada kaybedilen 8 puanın ardından Beşiktaş’ın şampiyon olacağına dair inançları da tamamen bitmiş durumda. 

HASANARAT

Beşiktaşlılar, sosyal medyadan başkanlık için Hasan Arat’a çağrıda bulunurken takımın teknik direktörlüğü için ise 2020-21’de Süper Lig’de şampiyonluk yaşatan Sergen Yalçın’ı istiyor.

Beşiktaş’ta iki istifa! Hasan Arat geliyor Beşiktaş’ta iki istifa! Hasan Arat geliyor

Hasan Arat'ın kurmaylarına, "Galatasaray ve Fenerbahçe sınıf atlarken biz sürekli düşüyoruz. Rahmetli Süleyman Seba'nın mirasına böyle sahip çıkılmaz. Beşiktaş'ı o Kartal gibi uçtuğu günlere geri döndürmek zorundayız" dediği öğrenildi.

Camianın önde gelen isimleriyle görüşmelere başlayan Hasan Arat’ın mevcut Divan Başkanı Tevfik Yamantürk başta olmak üzere güçlü bir yönetim kurulu listesi hazırladığı belirtiliyor.

Kaynak: HANDE DURMAZ