Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile Başakşehir arasında oynanacak olan erteleme maçının Video Asistan Hakemi (VAR) görevini Alper Ulusoy'un üstlenmesi Fenerbahçe taraftarları arasında bazı spekülasyonlara neden oldu.

Taraftarlar, bu atamanın Fenerbahçe'nin iyi gidişatını durdurmak amacıyla yapıldığına dair çeşitli iddialar ortaya attılar. İşte Alper Ulusoy'un Fenerbahçe maçında verdiği kararlar ve taraftarların tepkisi..

Ekran görüntüsü 2023-09-28 151637

ALPER ULUSOY KARARLARI VE FENERBAHÇE TARAFTARLARININ TEPKİLERİ

Göz göre göre operasyon devam ediyor ! 

Alper Ulusoy’un bu seneki vukuatları ; 

Galatasaray Trabzonspor maçında VAR hakemi olarak Torriera’nın Bakasetas’a yaptığı faule müdahale etmiyor sonrasında gol oluyor ve maçta Galatasaray öne geçiyor 

Daha sonra Ankaragücü Fenerbahçe maçına VAR hakemi olarak atanıyor Alper Ulusoy 

7.dakika da Mert Çetin’i atmıyor 
66. Dakika’da Fred’e yapılan net penaltıyı es geçiyor 

Ve bu Alper Ulusoy bugün oynayacağımız Başakşehir maçına VAR hakemi olarak atanıyor 

Yazıklar olsun..


 

'Alper Ulusoy'un her Fenerbahçe maçında Fenerbahçe aleyhine skandal kararları ve Fenerbahçeli futbolculara nefretle yaklaşımını hatırlıyorum.

Bu hakem rahatlıkla Fenerbahçe'nin 3 maçına atandı bu sezon. 2 maçta da skandal kararı var. Bu akşam yenilerini ekleyecek..'

? ????̇?̧???̇??̇? ?

Fenerbahçe - Başakşehir maçına atanan hakem Zorbay Küçük'ten sonra maçın VAR hakemi'nin Alper Ulusoy olması açık açık bir operasyon olacağının delilidir!

Aklımıza gelen ilk şey Erden Timur'un kendi ağzı ile itiraf ettiği, bir yapının Galatasaray'a fayda sağladığı gerçeğidir! 

Buradan açık açık söylüyoruz! Bugün bir Operasyon olursa sadece Fenerbahçe yanmaz! Gözümüz Hakemleriniz ve MHK başkanı İBANoğlu'nun üstünde olacak

Bünyamin Gezer: "FRED'e yapılan müdahale net penaltı"

Peki kimdi bu maçın VAR hakemi!? Bugünkü maça atanan Alper Ulusoy!!

Canımızı yakıyorlar, yetmiyor bir daha veriyorlar bizim maçımıza bu hakemleri! 

Artık Yeter!!!
 

Kaynak: ERAYCAN ERGİNBAŞ