Kartal bir süredir tecrübeli bir forvet için çalışmalarını sürdürüyordu. Yıllardır gündeme gelen Raul Jimenez için tekrar girişimlere başlandı. Beşiktaş, 33 yaşındaki Meksikalı golcüyle masaya oturdu.

Fulham'dan ayrılmak isteyen 1.87 boyundaki futbolcunun, kariyerinin son döneminde ülkesi Meksika'ya da dönebileceği konuşuluyordu. Siyah-Beyazlılar, Jimenez'i Avrupa'da kalmaya ikna etmeye çalışıyor. Fulham ise 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan futbolcu için fazla bir bonservis bedeli talep etmeyecek.

15 GÜN İÇERİSİNDE

Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 24 karşılaşmaya çıkan Raul Jimenez, 7 gol kaydetti. 105 kez Meksika Milli Takımı'nın formasını da giyen yıldız isim, ülkesi adına 33 gole imzasını attı. Beşiktaşlı yöneticiler, oyuncu ve ailesini Avrupa'da kalmaya ikna ederse imzalar atılacak. Bu operasyonda futbolcudan 15 gün içinde olumlu veya olumsuz bir yanıt alınması bekleniyor.

Siyah-Beyazlılar tecrübeli isimleri kadrosuna katarak kısa vadede başarılı olmayı planlıyor. Fulham Kulübü ise bir süredir Jimenez yerine yeni bir forvet arıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ