Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş hakkındaki sözleri nedeniyle gazeteci Fatih Altaylı’yı mahkemeye verecek.

Teknik Direktör Şenol Güneş, 4-2 kaybedilen maç sonrası ağabey-kardeş ilişkisi olduğu Adana Demirspor’un Sportif Direktörü Gökhan Göktürk’ü tebrik edip kısa bir sohbete başlayan Salih Uçan’ı “Sen işine bak” deyip sert bir şekilde iterek soyunma odasına göndermişti.

Bu gelişmenin ardından Fatih Altaylı, Youtube kanalından olayı yorumlayarak, Bu, “Şenol Güneş'in ilk vukuatı değil. Kasaba felsefecisi edasıyla acayip acayip laflar ediyor. Kimse ne olduğunu anlamıyor. Çok babacanmış pozlarına giriyor. Hödükçe davranışlarını sürdürüyor. Bir futbolcu, galiba altyapısında oynadığı dönemden kalan bir dostuna selam vermek istiyor. O sırada da Beşiktaş'ı yenmiş rakip takımda bu kişi. Şenol Güneş, Salih Uçan'ı iterek yolluyor. Sana ne oluyor kardeşim?” sert bir tepki göstermişti.

Fatih Altaylı'nın bu sözlerinin ardından Beşiktaş Kulübü’nün resmi internet sitesinden, "Haddini aşan kişilerle ilgili ivedilikle hukuki işlemlere başlayacağımızı kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız." açıklaması yapıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ