Fenerbahçe'de uzun bir süredir mutsuz bir görüntü sergileyen ve istenen performansı göstermeyen Batshuayi, teknik direktör İsmail Kartal ile özel bir görüşme yaptı. Bu görüşmede, Batshuayi'nin geleceği ve takımdaki rolü ele alındı.

İsmail Kartal'dan Hatay'a sürpriz 11! İsmail Kartal'dan Hatay'a sürpriz 11!

BATSHUAYI-1

Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, Belçikalı golcü Batshuayi'nin takımda Dzeko'nun arkasında yedek kalmaktan duyduğu memnuniyetsizliği ve bu memnuniyetsizliğin performansına olan olumsuz etkilerini ele almak üzere milli takım arasında bir görüşme gerçekleştirdi. Dzeko'nun 37 yaşında olması ve yüksek formda olmasına rağmen, teknik ekip, yoğun maç temposu sırasında sakatlık riskini ve performans düşüklüğünü endişe ediyor ve bu nedenle Batshuayi'nin moralini yükseltmeye ve motivasyonunu artırmaya çalışıyor.

Evleneceklere 150 bin lira kredi müjdesi! İşte detaylar... Evleneceklere 150 bin lira kredi müjdesi! İşte detaylar...

batshuayi

Deneyimli teknik direktör, Belçikalı golcü Batshuayi ile yaptığı görüşmede, ona güvenini ve inancını ifade ederek, "Geçen sene çift forvetle oynuyorduk, bu sezon tek forvet tercih ediyoruz ve bu nedenle yedek kaldın. Benim için as oyuncu ya da yedek oyuncu ayrımı yok, takıma en iyi katkıyı yapabilecek oyuncuyu seçerim.

fener gol batshuayi gazete yazıyor

Her zaman oynayacakmış gibi hazır olmalısın. Uzun bir sezon boyunca herkesin kadroya ihtiyacı olacak. Form düşüklükleri, sakatlıklar ve cezalar her zaman olacaktır, bu nedenle kadroya her zaman girmeye hazır olmalı ve kadro seçiminde beni zorlamalısın. Lig maçlarında yedek kalsan bile bir sonraki Avrupa Kupası maçında forma giyebilirsin, böyle düşünmelisin" şeklinde konuştu.

Okan Buruk’a 50. doğum gününde en güzel hediye! Okan Buruk’a 50. doğum gününde en güzel hediye!

37 yaşında olmasına rağmen etkileyici bir performans sergileyen Bosna-Hersekli forvet için maç trafiği sıkıntı yaratabilir, bu nedenle teknik direktör İsmail Kartal, Batshuayi'ye fırsat verme planı yapıyor. Sarı-lacivertli formayı UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 390 dakika boyunca terleten ve 3 gol atan Belçikalı golcü, Trendyol Süper Lig'de ise 80 dakika süre alarak gol atamadı, sadece bir asist kaydetti.

Kaynak: ERAYCAN ERGİNBAŞ