Fenerbahçe'nin Hatayspor ile oynayacağı maç öncesinde teknik direktör İsmail Kartal'ın nasıl bir kadro tercihi yapacağı merak konusu olmuştu. Fenerbahçe'nin Hatayspor karşısında muhtemel 11'i de belirlendi. Ancak Cengiz Ünder'in Hatayspor karşısında sahada olup olmayacağına dair detaylar haberimizde..
 

FENERRR2 (1)

Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, Hatayspor maçı için ilk 11'i belirledi. Geçen haftalarda başarılı sonuçlar elde eden takımın ideal kadrosunu bozmayacak. Milli arada sakatlığını atlatan Djiku, Cengiz Ünder ve Joshua King Hatayspor maçının kadrosunda yer alacaklar.

Fenerbahce (1)-7

Ganalı stoper Djiku, maça ilk 11'de başlayacakken, Cengiz Ünder ve Joshua King yedek kulübesinde olacaklar. Kasımpaşa maçında soğuk algınlığı nedeniyle forma giyemeyen Osayi Samuel, Hatayspor karşılaşmasıyla birlikte ilk 11'e geri dönecek. Osayi Samuel'in geri dönüşüyle, Ferdi Kadıoğlu yine sol bek pozisyonunda görev yapacak.

FENERBAHÇE'NİN HATAYSPOR KARŞISINDAKİ MUHTEMEL 11'İ

Fenerbahçe'nin Hatayspor maçı için sahaya şu kadro ile çıkması bekleniyor: Livakovic kalede görev yapacak. Savunmada Ferdi Kadıoğlu, Becao, Djiku ve Osayi Samuel dörtlüsü görev alacak. Orta saha bölgesinde İsmail Yüksek ile Fred ikilisi bulunacak. Orta sahanın sağ kanadında İrfan Can Kahveci, sol kanatta ise Dusan Tadic görev alacak. 10 numara pozisyonunda Szymanski sahada olacak, forvet hattında ise Dzeko, sarı-lacivertli takımın gol silahı olacak.

Kaynak: ERAYCAN ERGİNBAŞ