Baba Vanga, 1996'da hayata gözlerini yumdu ve daha önceki kehanetleriyle komplo teorisyenleri arasında adeta kült bir figür haline geldi. Baba Vanga'nın 11 Eylül saldırıları, Prenses Diana'nın ölümü ve Çernobil felaketi gibi olayları önceden bildiği belirtiliyor. Nostradamus ise, yüzyıllar öncesine dayanan kehanetleriyle benzer şekilde ün kazanmış bir isim.

baba vanga

İŞTE BABA VANGA VE NOSTRADAMUS'UN 2025 YILI KEHANETLERİ

Baba Vanga, 2025 yılında Avrupa'da felaketle sonuçlanacak bir savaş ve önemli bir nüfus kaybı olacağını öngörüyor. Meydana gelecek olan  savaşın, devam eden Rus-Ukrayna çatışmasından bağımsız olarak iki ulus arasında çıkacağını ifade ediyor. Hattta, uzaylı yaşamıyla karşılaşma ve telepatide büyük bir atılım gibi devrim niteliğinde gelişmelerin de yaşanacağını iddia ediyor.

Nostradamus
Nostradamus'un kehanetleri ise oldukça karamsar. Kıtanın "acımasız savaşlarla" sarsılacağını ve "antik bir vebanın" yeniden ortaya çıkacağını öne sürüyor. Öte yandan, Rusya-Ukrayna çatışmasının karşılıklı tükenme ile sona ereceğini, fakat Brezilya'daki volkanik patlamalar ve şiddetli seller gibi doğal felaketlerin de yaşanacağını ön görüyor.

Bu ön görüler, dünya çapında büyük ilgi uyandırdı ve geniş tartışmalara sebep oldu. Her ne kadar yorumlar öznel olsa da, bu iki efsanevi kahinin öngörüleri dünya da sansasyonel etkisini koruyor.


 

Kaynak: Haber merkezi