Astrolojide her burcun bir özelliği vardır. Kişilerin doğum tarihlerine göre belirlenen bu burçlar karakterler konusunda çok şey söyler. Aşk laftan anlamaz bilinir fakat eş seçimi yaparken manipülasyona karşı bu burçlara dikkat etmelisiniz.

YENGEÇLERİN AURALARI TEHLİKELİ

mynet.com sitesindeki içerikte dikkat edilecek burçlar sıralandı:

Yengeç burçları hem hassas hem de duygusaldır. Pozitif olan bu kişiler auraları ile etkiler. Sevdikleri insanları korurlar ve yaratıcı yönleri son derece gelişmiştir. Fakat konu aşk olunca usta bir manipülatöre dönüşebilirler. Uzmanlar aşk ve tutku söz konusu olduğunda Yengeçlerin ağlayan gözlerinin ardında büyük bir sinsilik ile başka şeyler düşünme becerileri olduğunu vurguluyor.

AKREPLER MÜTHİŞ ROL KESER

Akreplerin ise sözlerinden çok ne yaptığına dikkat edilmesi gerekir. Zor aşık olurlar ve partnelerine karşı dünyanın en büyük aşığıymış gibi rol yapabilirler. Bu nedenle bir Akrep ile ilişki yaşamadan önce iyi düşünmelisiniz.

TERAZİ BİLDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL

Teraziler, sevecen ve iyi kalpli olsalar da gönül ilişkilerinde çıkarcı olabilirler. Partnerleri ile çok sevdiğinden değil, elindeki en iyi alternatif bu olduğu için yaşam sürebilirler. Bu yüzden genellikle Terazi burcu insanı daha iyi birini bulduğunda ilişki sona erer.

EN DUYGUSAL BURÇLAR HANGİLERİ?

En duygusal burçlar olarak kabul edilenler şunlardır:

·         Yengeç: Yengeç burçları, duygularını derinlemesine yaşayan ve ifade etmekten çekinmeyen burçlardır. Duygusal olarak hassas ve alıngan olabilirler.

·         Balık: Balık burçları, hayal gücü ve sezgileri güçlü burçlardır. Duygusal olarak derinlemesine yaşayan ve empati kurabilen burçlardır.

·         Akrep: Akrep burçları, tutkulu ve yoğun duygulara sahip burçlardır. Duygusal olarak derinlemesine yaşayan ve sadık burçlardır.

Editör: Kadriye Büşra Özertan