Mehmet Aslantuğ, 27 yıllık evliliğini Arzum Onan'la 29 Mayıs'ta sonlandırdıktan sonra, boşanma sonrası yeni bir hayata adım atarken, hem evliliği hem de bekar hayatı hakkında yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmişti.



Ancak bu süreçte sessizliğini koruyan Arzum Onan, sonunda ilk kez konuştu.

Arzum Onan ilk kez eski kocası hakkında konuştu! Arzum Onan kimdir? Arzum Onan ilk kez eski kocası hakkında konuştu! Arzum Onan kimdir?



Arzum Onan, Türk Tıbbi Onkoloji Derneği tarafından düzenlenen 'Kontrol Sende Cevabı Gende' projesinin elçisi olarak atandı. Oyuncu, geçtiğimiz gün Taksim'de düzenlenen etkinlikte, erken teşhisin ve farkındalığın önemine dikkat çekerek projenin tanıtımını yaptı.

Arzum Onan, gazetecilerle bir araya geldi ve yeni hayatına alıştığını dile getirdi. Onan, "Bu dönem hiçbiri için kolay değil, ancak zamanla her şey düzelecek.


Alışıyorum

 Mehmet Aslantuğ ile olan ilişkisini de değerlendiren Onan, "Mehmet ile ilişkimiz hiçbir zaman kötü olmaz, birbirimizi çok seviyoruz. Görüşmüyor değiliz, çünkü ortada oğlumuz Can var" şeklinde konuştu.

ARZUM ONAN KİMDİR?

Arzum Onan, Ankara'da memur bir ailenin tek çocuğu olarak 31 Ekim 1973 tarihinde doğdu. İlkokulu Ankara'da tamamladıktan sonra ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da aldı. Ümraniye Endüstri Meslek Lisesi Yapı Ressamlığı Bölümü'nden mezun oldu. Kariyerine 1992 yılında Gaye Sökmen Ajansı'nda mankenlik ve modellik yaparak başladı. Nisan 1993'te "Miss Turkey" yarışmasında "Türkiye Güzeli" seçildi ve aynı yılın Temmuz ayında "Miss Europe" yarışmasında "Avrupa Güzeli" unvanını kazandı.

Kaynak: haber merkezi