7 Eylül tarihinde saat 11.00 sularında, Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi'nde bulunan 1255 Sokak ile Toroslar Caddesi'nin kesiştiği kontrolsüz bir kavşakta ciddi bir kaza meydana geldi. Kazada, sürücüsünün adı belirtilmeyen 34 FG 4053 plakalı bir otomobil, Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereira'nın kayınpederi olan İtalyan Walter Tilatti'nin yönetimindeki 07 ACP 207 plakalı bir otomobile yan çarptı. Bu çarpışmanın etkisiyle Tilatti'nin kullandığı araç savruldu ve aynı istikamette giden Cüneyt Eslik'in yönetimindeki 07 FEC 17 plakalı motosiklete çarptı.

NEw2dl6240eu4BTVU31s-A
Kazada, sıkışan araç içinde bulunan Walter Tilatti, araçtan fırlayan eşi Alexandra Nardy ve futbolcu Naldo'nun oğlu Davi Pereira, diğer otomobilin sürücüsü ve motosiklet sürücüsü Cüneyt Eslik yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Yaralılara acil müdahalede bulunuldu ve hastanelere taşındılar.


-imhxlL1mUurfgrUKo1_SQ

Naldo Pereira'nın oğlu Davi, Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde ameliyat edildikten sonra 40 gün süren yoğun bakım sürecinin ardından bugün saat 11.00 sularında hayatını kaybetti. Antalyaspor resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada minik Davi'nin vefat haberinin büyük bir üzüntüyle karşılandığı ve başta futbolcu Naldo ve ailesi olmak üzere tüm sevenlerine, yakınlarına ve camiaya başsağlığı dileğinde bulunuldu.

Acı kayıp sonrası Antalyaspor'dan duygusal bir paylaşım geldi:

Kaynak: Haber merkezi-mynet