İsmail Yüksek bu gidişle Fenerbahçe'ye transfer yaptırmayacak. Orta sahanın yetenekli oyuncusu, Fenerbahçe formasıyla sergilediği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Bu performans, A Milli Takım'a da seçilmesine olanak sağladı ve herkes onun adını sıkça anıyor. İşte ayrıntılar...



 6 NUMARA TRANSFERİ RAFA KALKTI

F.Bahçe yönetimi devre arasında transfer yapmayı planlamıyor. Sarı lacivertli yönetimin gündeminde transfer gündemi bulunmuyor. İsmail Yüksek’in orta sahadaki performansının ardından 6 numara transferi defteri artık kapandı. Bu iki ismi genç orta saha Bartuğ Elmaz yedekleyecek. Uzun sürecek talihsiz bir sakatlık yaşanmadığı takdirde sarı lacivertliler sezon sonuna kadar mevcut kadroyla yola devam edecek. Kadro derinliğini korumak isteyen sarı lacivertli yönetim devre arasında transfer teklifi gelecek isimleri de bırakmayacak. Teknik direktör İsmail Kartal da yönetime verdiği raporda kadro derinliğinin korunması yönünde rapor verdi.

İsmail Kartal tüm kapıları kapattı! İsmail Kartal tüm kapıları kapattı!

JORJE JESUS İSMAİL YÜKSEK'İ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ!

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus, İsmail Yüksek hakkında övgü dolu sözlerle konuştu. Jesus, eski öğrencisi İsmail Yüksek için, "Onun adına çok mutluyum. Hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir çaba harcadı. Her zaman öğrenme isteğiyle dolu, hırslı ve son derece mücadeleci bir yapısı var. Asla pes etmeyen bir kişi. Aynı çizgide devam ederse, çok daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Hatırladınız mı? Bir İtalyan daha vardı! Hatırladınız mı? Bir İtalyan daha vardı!

jorge-jesus

İSMAİL YÜKSEK'TEN REKOR ÜSTÜNE REKOR

A Milli Takım'ın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Hırvatistan ile deplasmanda oynadığı maçta, İsmail Yüksek iki alanda dikkat çeken rekorlara imza attı.

İsmail Yüksek, Hırvatistan maçını 8 top çalma ile tamamlayarak, elemelerde bu istatistiği gerçekleştiren ilk futbolcu oldu.

Ayrıca, EURO 2024 Elemeleri'nde bir maçta 15'ten fazla ikili mücadele kazanan ve 10'dan fazla sahipsiz top kazanan ilk oyuncu olarak tarihe geçti.

İrem Derici, Mert Ramazan'a çalım Afra'ya gol attı! İrem Derici, Mert Ramazan'a çalım Afra'ya gol attı!

WhatsApp Image 2023-10-16 at 12.03.22

Önemli bir not olarak, İsmail Yüksek, tek başına Hırvatistan Milli Takımı'nın tüm oyuncularından (7) daha fazla top çalarken, aynı zamanda Modric, Brozovic ve Kovacic üçlüsünün toplamından (13) daha fazla ikili mücadele kazandı (16).

İsmail Yüksek, etkileyici performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kaynak: ERAYCAN ERGİNBAŞ