Sezon başında Fenerbahçe'den 7 milyon Euro'ya Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, "Galatasaray'dan teklif gelse gider misin? sorusuna Fenerbahçe'nin yeri bende bambaşka. Ancak sonuçta profesyonel oyuncularız. Kendi hayatımıza böyle bakmalıyız" diyerek kafaları karıştırdı.

Suudilerden Kasım Süleymani tepkisi! MAÇA ÇIKMADILAR Suudilerden Kasım Süleymani tepkisi! MAÇA ÇIKMADILAR

Altay Bayındır'ın açıklamaları şöyle:

Erik ten Hag çok pozitif, bilgili. Futbolu belirleyen şey basit gözüken detaylardır. Hocanın da en çok kafa yorduğu şey bunlar. Manchester United'da olmak ayrı bir gurur. Çok pozitif, güzel bir ortam var.

Geçen sene rakipler sistemimizi çözmüştü. Fenerbahçe inşallah bu sene şampiyon olur. Taraftarın, camianın nefes almaya ihtiyacı var. Mutluluğa ihtiyacı var. Bunu en iyi bilenlerden biri benim. Çok mücadele verdik. Gece gündüz nasıl daha iyi olabiliriz diye düşünüyorduk.

Fenerbahçe, Crespo ile 1 yıl daha Fenerbahçe, Crespo ile 1 yıl daha

Sakatlık süreci çok zordu. O dönemde eğilip çoraplarımı giyemiyordum. Evde yatakta yatamıyordum. Yumuşaktı çünkü. Sert bir yatak olması gerekiyordu. Yer yatağı yapıyordum. Uzun bir dönem yerde yattım. Her gün ağrı kesici alıyordum. Ancak ağrıdan kurtulmak istiyordum artık. Her gün o şekilde oynamak. Zor bir psikoloji. Çünkü zor bir antrenmandan akşam eve geliyordum yemeğe oturuyordum. Rahat değildim. Yediğim yemekten tat alamamaya başlamıştım. En son hocaya söyledim. Hoca da ne yapabiliriz diye baktı. Hep benim tarafımdaydı. Doktorla konuştuk. Ameliyat olmam gerekiyordu. Ağrılarım olduğu dönemde de bile takımı düşünüyordum. Hiç kaçmam. Bir yandan şampiyonluk yarışı. Başarılı olmamız gerekiyordu. Ben de inatçı bir insanım. Savaşa devam etmem gerekiyordu. 

Kaynak: HABER MERKEZİ