Alex De Souza, Fenerbahçe'nin bu sezon yaptığı transferler ve sergilediği performansla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’nin heykeli dikilen efsane futbolcusu, 2023-24 sezonunun Fenerbahçe'sini öve öve bitiremedi. 

CHP Genel Merkezi’nde flaş görüşme: Kılıçdaroğlu'nun adayı belli oldu CHP Genel Merkezi’nde flaş görüşme: Kılıçdaroğlu'nun adayı belli oldu


Her şeyden önce Fenerbahçe yönetimini teknik direktör seçiminden dolayı kutlayan Alex De Souza, İsmail Kartal'ı çok sevdiğini ve iyi bir takım oluşturulduğuna dikkat çekerek, “İsmail Kartal'ın oyunculara olan ilgisi çok farklı, belli ki takımda tam bir aile havası var. İsmail hocanın bu katkısı oyuncuların performansını etkiliyor ve sahaya yansıyor. Ben şimdiden “Eski Fenerbahçe ruhu geri geldi” diyebilirim şeklinde konuşarak İsmail kartal’a tam destek verdi.

Ece Ronay şiddet gördüğünü açıkladı! İntihar etmeye de çalıştım Ece Ronay şiddet gördüğünü açıkladı! İntihar etmeye de çalıştım

Sizi nasıl bir gün bekliyor? İşte günün burç yorumları Sizi nasıl bir gün bekliyor? İşte günün burç yorumları

Olağanüstü bir durum olmadığı takdirde Fenerbahçe’nin bütün maçlarını, özellikle Avrupa karşılaşmalarını izlediğini ifade eden Alex De Souza, “zaman zaman televizyon başında kendi kendime keşke bu takıda oynayabilseydim, diyorum. Çünkü hem göze hoş gelen hem de skora yansıyan bir oyun ortaya koyuyorlar. Bu yüzden Avrupa’da ve ligde çok iyi gidiyorlar. Kaybetmeyi unuttular. Avrupa’da yolları açık. Ligde ise 11. Haftaya kadar puan kaybetmeyeceklerine inanıyorum” diye konuştu.


Dilan Polat'a Selin Ciğerci'den destek! Dilan Polat'a Selin Ciğerci'den destek!

Fenerbahçe ligin 11. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Trabzonspor’la karşılaşacak.

Fenerbahçeliler çıldırdı! Erman Toroğlu ne dedi? Fenerbahçeliler çıldırdı! Erman Toroğlu ne dedi?

Hatay ayağa kalktı! Mucizeye imza attı! Hatay ayağa kalktı! Mucizeye imza attı!

Kaynak: ERAYCAN ERGİNBAŞ