Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı alındı. Ancak ardından yönetimden istifa kararı gelmedi. En geç Aralık ayının ilk haftası olmak üzere seçimli genel kurul yapılacağı duyuruldu. Ancak son gelen iddialar, Ahmet Nur Çebi'yi istifaya davet eden taraftarları kızdıracak cinsten... İşte detaylar...

BİRİNCİ İDDİA YENİDEN ADAY OLACAK

Ahmet Nur Çebi konusunda birinci iddia yeniden aday olacağı yönünde. Ancak bunu da kısa süre içerisinde açıklamayacak. Bir iki gün içinde kararını duyuracağı iddia edilse de Çebi'nin 10 günlük bir süre sonrasında başkan adayı olup olmayacağını kamuoyuyla paylaşacağı öğrenildi.

Guti'ye göre Ronaldo ve Messi'nin tahtını ele geçiren isim! Guti'ye göre Ronaldo ve Messi'nin tahtını ele geçiren isim!

İKİNCİ İDDİA BEŞİKTAŞ'TA SEÇİM ERTELENECEK

Beşiktaş'ta ikinci bir iddia ise Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın Aralık ayından önce yapılmasının iptal edileceği yönünde. Yönetim, seçimi Mayıs ayına erteleyecek. Beşiktaş'ta son yapılan yönetim kurulu toplantısında Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın mayıs ayına ertelenmesi konuşuldu. Ancak net bir karara varılmadı. Sadece bunu isteyen yönetim kurulu üyelerinin çoğunlukta olduğu bilgisine ulaşıldı. 

HASAN ARAT ADAYLIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Beşiktaş'ta olağanüstü seçim kararının ardından adaylığını ilk açıklayan isim Hasan Arat olmuştu. ''Çıktığımız yol artık tüm  BEŞİKTAŞLILARIN yoludur.'' sloganıyla hareket eden Hasan Arat'ın yönetim listesinde önemli isimlerin olacağı basına yansıyan gelişmelerden olmuştu. Ancak henüz şu ana kadar Hasan Arat, yönetim kurulu listesinden herhangi bir ismi açıklamadı. 

Tüyosu olan kazanır! 11 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 11 Ekim at yarışı tahminleri

TEVFİK YAMANTÜRK BEKLENİYOR

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk'ün de Beşiktaş başkanlığına aday olması bekleniyor. Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk'ün kararını bu hafta içerisinde vermesi bekleniyor. 

BEŞİKTAŞ ZARAR AÇIKLADI

Beşiktaş'ta seçim bir numaralı gündem maddesi. Ancak  Beşiktaş, 1 Haziran 2023 - 31 Ağustos 2023 dönemindeki bilançoyu duyurdu. Beşiktaş bu dönemde 183 milyon 273 bin 639 lira zarar açıkladı. Aynı dönemde Galatasaray, 98 milyon 899 bin 161 lira kar ve Fenerbahçe ise 908 milyon 339 bin 925 lira kar elde etmiş oldu.

Bu durum taraftarın sosyal medyada yönetime tepkinin artmasına neden oldu. Sürekli ekonomi yönetimini öven Ahmet Nur Çebi'nin bu alanda da başarılı olamadığı savunuldu.

Samsunspor'a Alman çalıştırıcı Samsunspor'a Alman çalıştırıcı

Editör: Orhan Duman