Olay, Adana'nın Yüreğir ilçesi PTT Evleri Yeşil Bulvar üzerinde gerçekleşti. İddialara göre, 70 yaşındaki emekli Türkçe öğretmeni ve "Komando dede" olarak bilinen İbrahim Cebeci, sabah saatlerinde 65 yaşındaki karısı Ayşe Cebeci'ye baltayla saldırdı.

Zeren, ölmeden önce 'Sadece ölüler görür' dedi Zeren, ölmeden önce 'Sadece ölüler görür' dedi

İbrahim Cebeci, karısının başına defalarca vurarak onu öldürdü. Ardından, Cebeci, mahalle muhtarına giderek karısını öldürdüğünü itiraf etti.


Muhtarın ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, muhtarın yanında bulunan Cebeci'yi gözaltına aldı.

Kılıçdaroğlu teklif etti! İmamoğlu kabul etti Kılıçdaroğlu teklif etti! İmamoğlu kabul etti

Evde yapılan incelemelerin ardından baltayla öldürülen Ayşe Cebeci'nin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.


İbrahim Cebeci'nin daha önce 3 yıl önce evinden rastgele ateş açarak olay yarattığı ve polisin müdahalesi sonucu etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Büyük operasyon! 15 Şirkete aynı anda baskın Büyük operasyon! 15 Şirkete aynı anda baskın


Tüyosu olan kazanır! 26 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 26 Ekim at yarışı tahminleri

O dönemde, Cebeci'nin eşi, eşinin psikolojik sorunları olduğunu ve ilaç kullanmadığı zaman bu tür olaylara eğilim gösterdiğini ifade etmişti. İbrahim Cebeci daha önce bayramlarda ilginç dansları ve ağaca maymun gibi tırmanmasıyla da dikkat çekmişti.

Kaynak: İha