ABD Polisi, 4 yaşında bir kız çocuğunun, Kaliforniya'daki bir restorandan evsiz olduğu düşünülen 30'lu yaşlarındaki kadın tarafından kaçırıldığını belirtti. Santa Monica Polis Departmanı, "çılgına dönen" büyükannenin, 4 yaşındaki torunuyla Panda Express restoranında öğle yemeği yediği sırada kendilerini aradığını söyledi.

GÖRÜNTÜLER TOPLANDI

Yetkililer, polisin birkaç dakika içinde olay yerine gelerek kayıp çocuğu umutsuzca aradığını söyledi. Dedektifler, potansiyel şüphelilerin video görüntülerini hızla topladı ve restorana takviye ekipler göndermeye başladı. Polis, şüpheliyi bulmak için 30'dan fazla kolluk kuvvetinin çalıştığını söyledi.

GÖZALTINA ALINDI

Emniyet güçleri, saatler sonra şüpheliyi ve çocuğu Holiday Motel'deki bir odada buldu. Polis, "Çok şükür ki çocuk zarar görmedi ve şüpheli gözaltına alındı. Soruşturmada hiçbir ayrıntı gözden kaçırılmadı" açıklamasını yaptı. 31 yaşındaki Breanna Shields adlı kadının uzun süredir motelde yaşadığı belirtildi.

ÜST ÜSTE OLAYLAR

Yetkililer, "Çocuğa ve ailesine sevgilerimizi iletiyoruz. Bu süreçte onlara yardımcı olmak ve soruşturmada hiçbir noktayı atlamamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi. Breanna Shields isimli kadının, insan kaçırma şüphesiyle gözaltına alındığı kaydedildi. Bu olay, bölgede 73 yaşındaki bir kadının mayıs ayında evsiz bir adam tarafından saldırıya uğramasının ardından gerçekleşti.
 

Muhabir: Lila Okyanus