Milli Takım'da elde ettiği başarılarla dikkat çeken ve güzellikleriyle de büyük ilgi toplayan voleybolcu Zehra Güneş, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Sık sık paylaştığı pozlarla dikkat çeken Güneş, son paylaşımıyla bir kez daha ilgi odağı oldu.

Geçtiğimiz günlerde bir dergiye verdiği röportajda paylaştığı fotoğraflarla büyük beğeni toplayan Zehra Güneş, aynı zamanda sosyal medya hesabından hayalini de açıklamıştı. Güneş, Paris 2024 Olimpiyatları'nı hedeflediğini ve bu büyük hedefe odaklandığını ifade etmişti.

Filenin Sultanları'nın Avrupa Şampiyonu olduğu geceye ait son paylaşımında, Zehra Güneş "ALTIN YAZ, unutulmayacak bir an. Yolculuğumuz devam edecek..." notunu paylaştı. Bu paylaşım, tanınmış isimlerden büyük ilgi gördü. Akasya Durağı'ndaki unutulmaz karakteriyle akıllarda kalan Sitare Akbaş, Survivor macerasıyla tanınan Aşkım Burçe gibi isimler, Güneş'in paylaşımını beğenenler arasındaydı.


Daha önceki gönderilerinde "Son dansa hazırım" diyen Zehra Güneş'e eski Survivor yarışmacılarından Yiğit Poyraz da katılmış ve "Son dans olmayacağını biliyoruz" yorumunu yapmıştı.

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Güneş'in takipçi sayısı 3 buçuk milyonu aşmayı başarmış durumda.

zehra güneş cesur pozlarıyla büyüledi

Kaynak: HABER MERKEZİ