Filenin Sultanları’nın Güneş’i Zehra, Mercedes araba markasının yüzü olmuştu. ELLE Dergisine röportaj veren Zehra Güneş’in, Rihanna’nın da yüzü olduğu dünya markası ile reklam anlaşması yapmak üzere olduğu konuşuluyor. Güneş’e dünya markasının sunduğu rakamın tam 15 milyon dolar olduğu öne sürülürken  Güneş’in teklifi kabul edip etmeyeceği merak konusu oldu işte detaylar…. 

Fener, Erman Toroğlu'nu bile yola getirdi! Fener, Erman Toroğlu'nu bile yola getirdi!

Voleybola 12 yaşında başlayan 24 yaşında ki Türkiye’nin en çok takipçi sayısına (3 milyon 900 bin) sahip olan Filenin Sultanları’nın parlayan Güneş’i Zehra, yaptığı smaçlarla, aldığı sayılarla ve kariyerine yazdırdığı zaferlerle isminden sık sık söz ettiriyor. En zengin voleybolcular listesinde de yer alan ve diğer yüksek kazanan kadın voleybolcular arasında olan Zehra Güneş (VakıfBank - 4 milyon dolar), kazancını yüzü olduğu dünya markalarının reklamlarıyla ikiye katlıyor.

Filenin Sultanları’nın parlayan Güneş’i, Filenin Sultanları'nda art arda Milletler Ligi, Avrupa Şampiyonluğu ve 2024 Paris Olimpiyatları'na katılma başarısını yaşayan Zehra Güneş, ELLE Dergisine geçtiğimiz günlerde röportaj verdi. ELLE Dergisi, Zehra Güneş’in Mercedes araba markasının yüzü olduğu reklam videosunu yayınladı reklam videosu kısa sürede büyük beğeni topladı. 

Ali Sami Yen tweeti ortalığı karıştırdı! Tek tek istifa ettiler! Ali Sami Yen tweeti ortalığı karıştırdı! Tek tek istifa ettiler!

ELLE Dergisi Zehra Güneş'i şu notlarla paylaştı;

Hepimizi mutluluktan havalara uçuran, bu spor dalına ilgimizi üçe beşe katlayan şampiyonluk ve dünya çapında yankı uyandıran 2023 CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonası birinciliğinin ardından Zehra Güneş’i (voleybolla hiç ilgilenmeyenlere dahi) tanıtmaya gerek yok. Öncesinde de gerek yoktu tabii ancak şimdilerde hepimizin güneşi o! Sosyal medyada sizler de ünlü video/reels’leri yerine Filenin Sultanları video ve reels’lerine sardınız mı? Biz bu muhteşem takım ve ekibiyle ilgili ne varsa sosyal dünyadan, kopamıyoruz! Şimdi de Zehra Güneş ile keyifli bir yolculuğa çıkmaya ve gelecekle ilgili pek çok şeyi dahil eden konuşmamıza eşlik etmeye ne dersiniz?

Acun söyledi! Şeyma tek celsede boşandı Acun söyledi! Şeyma tek celsede boşandı

RİHANNA’YA RAKİP ÇIKIYOR! 

Voleybolun Parlayan yıldızı Güneş, yeni bir reklam anlaşmasına imza atmak üzere. Anlaşmadan anlaşmaya koşan başarılı sporcu, şimdilerde Rihanna’nın da yüzü olduğu Puma markasının Türkiye modeli olmaya hazırlanıyor.

Güneş’e markanın teklif ettiği rakamın 500 milyon TL olduğu öğrenilirken Zehra Güneş’in teklifi değerlendirmeye başladığı öğrenildi. Rihanna’ya rakip çıkan Zehra Güneş sevenlerini aldığı teklifle heyecanlandırdı.

PUMA MARKASININ YÜZÜ OLAN ÜNLÜ İSİMLER;

- Alex

Rekabet başladı! Demet Özdemir mi? Hande Erçel mi? Kazanan kim olacak... Rekabet başladı! Demet Özdemir mi? Hande Erçel mi? Kazanan kim olacak...

- Selena Gomez

- Hande Erçel

- Dua Lipa

- Neslihan Atagül

- Christian Pulisic

- Alina Boz

- Aleyna Tilki

- Winnie Harlow

DÜNYANIN EN ZENGİN 20 KADIN VOLEYBOLCU LİSTESİ;

1. Shelilla Castro

2. Jaqueline Carvalho

3. Gabriela Guimaraes

Adaletin bu mu dünya! 8 milyar insan 800 milyon kişinin cebine çalışıyor! Adaletin bu mu dünya! 8 milyar insan 800 milyon kişinin cebine çalışıyor!

4. Thaisa Daher 

5. Paola Egonu

6. Uliya Gerasymova

7. Kim Yeon-Kung

8. Fabi Claudino

9. Brenda Castillo

10. Samantha Bricio

11. Sabina Altynbekova

12. Nataliya Goncharova

13. Ebrar Karakurt

14. Zehra Güneş

15. Jordan Larson

16. Tijana Boskovic 

17. Saori Kimura

18. Kelsey Robinson

19. Isabelle Haak

20. Klara Pesic

Kaynak: HANDE DURMAZ