Süper Lig'de Fenerbahçe, dün evinde Başakşehir'i ağırladı ve 4-0'lık bir galibiyet elde ederek mükemmel bir performans sergiledi. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, oynadığı 13 maçı da kazanarak kayıpsız bir şekilde yoluna devam etti. Erman Toroğlu ise maç sonrası yorumlarında Fenerbahçe'nin bu başarısını hem öve öve bitiremedi hem de oyunculara bazı eleştirilerde bulundu. Neler söyledi? İşte detaylar..

Roller değişti! Fenerbahçe, artık Türkiye’nin yeni  tarih yapıcısı! Roller değişti! Fenerbahçe, artık Türkiye’nin yeni  tarih yapıcısı!

ERMAN TOROĞLU FENERBAHÇE'Yİ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Şöyle söyleyeyim o zaman Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor 4'ünün 3'ü fiyasko 1'i iyi o da Fenerbahçe.

Galatasasray emekliyor Beşiktaş zaten belli Trabzon öyle böyle dedim son maçtaki beşiktaşı görünce vazgeçtim.
bütün cümleleri bırakıyorum 6 haftadır doğru oynayan, doğruyu bulan en mantıklı oynayan takım Fenerbahçe.

ERMAN TOROĞLU: 'TAKIM ARKADAŞLARI LİVAKOVİC'E AYIP ETTİ!'

'Ne diyim abi kestirme şöyle söylemem lazım. Fenerbahçe kalecisi antrentman yapamadı arkadaşları ona ayıp etti.Yani Ben ismail kartal yerinde olsam dominik livakovic'i alır gece 12'de antrenman yaptırırım.

Çünkü arkadaşları ayıp etti maç değil antrenman yaptırmadı. Başakşehir'de ayıp yani diye ekledi.'

Fenerbahçe, süper başladı Fenerbahçe, süper başladı

ERMAN TOROĞLU KİMDİR?


Erman Toroğlu, 24 Kasım 1948 tarihinde Ankara'nın Altındağ ilçesinde doğmuş bir Türk futbolcu, hakem, futbol yorumcusu, televizyoncu ve spor yazarıdır. 

Ali Sami Yen tweeti ortalığı karıştırdı! Tek tek istifa ettiler! Ali Sami Yen tweeti ortalığı karıştırdı! Tek tek istifa ettiler!

ERMAN TOROĞLU'NUN HAYATI

Ankara Atatürk Lisesi'nden mezun olduktan sonra yüksek eğitim için Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Kamu Yönetimi Bölümüne kabul edildi, ancak farklı nedenlerle bu eğitimi tamamlayamadı. Daha sonra 1966-67 öğretim döneminde tekrar kaydolup yarım bıraktığı Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Yönetim Bilimleri Fakültesi'nin kamu yönetimi bölümünden 1976 yılında mezun oldu, böylece yükseköğrenimini tamamlamış oldu.

Futbol kariyerine lise yıllarında Gençlerbirliği'nde başladı ve profesyonel olarak sırasıyla Ankara Güneşspor, Mersin İdman Yurdu ve uzun yıllar boyunca kaptanlığını yaptığı MKE Ankaragücü'nde devam etti. Futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra hakemlik yapmaya başladı ve 1989 yılında FIFA kokartını kazandı. 1991 yılında İsviçre ile San Marino arasındaki Euro 92 elemeleri maçını yönetti.

Cavit Çağlar'ın daveti üzerine siyasete atıldı ve 1991 seçimlerinde, hocası olan Aydın Güven Gürkan'a karşı Mersin'den DYP (Doğru Yol Partisi) adayı olarak yarıştı. Aynı zamanda Şansal Büyüka ile uzun yıllar önce Show TV ve ardından Lig TV'de yayınlanan "Maraton" adlı programda futbol yorumculuğu yaptı. Hürriyet gazetesinde köşe yazarlığı da yaptı. 2010-2013 yılları arasında Telegol programında futbol yorumculuğu görevini üstlendi. 2004 yılında "Hayat Bilgisi" adlı dizide konuk oyuncu olarak yer aldı. 2015 yılında TRT Spor kanalında yorumculuk yapmaya başladı, ancak kısa bir süre sonra çeşitli nedenlerle kanaldan ayrıldı. Şu an ise A Spor kanalında maç sonrası yorumculuk yapmaktadır.

Tüyosu olan kazandı! Gazete Yazıyor 1’e 17 kazandırdı! Tüyosu olan kazandı! Gazete Yazıyor 1’e 17 kazandırdı!

Lise yıllarında tanıştığı Şükran Toroğlu ile 1974 yılında evlendi. Ancak bu evlilikleri 2011 yılında sona erdi, ve Kasım 2017'de anlaşmalı bir şekilde boşandılar. Bu evlilikleri sırasında iki çocukları oldu. 2022 yılında ise kendisinden 34 yaş küçük olan eski avukatı Ezgi Yavuz ile evlendi.

WhatsApp Image 2023-09-29 at 11.03.46

Kaynak: ERAYCAN ERGİNBAŞ