Cumhuriyet'in 100. yılında, Kim Milyoner Olmak İster? özel bir bölümle ekranlara geldi. Zehra Güneş, Şahika Ercümen, Buse Tosun Çavuşoğlu, Taha Akgül yarışmacı koltuğuna oturdu. VakıfBank'ın ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı sporcusu Zehra Güneş, yarışmaya başlamadan önce, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bir kızı olarak onun gösterdiği ilkelerin ışığında küçük kızlarımıza, arkadaşlarıma, yaşıtlarıma ve Türk kadınlarına örnek olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Minnetim sonsuz Atama ve silah arkadaşlarına" dedi.

Yarışmada 200 bin TL'lik soruda takılan Güneş, telefon jokeri hakkını Volkan Demirel'den yana kullandı.

"2008'de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkma mücadelesi veren Fenerbahçe ve Sevilla, iki maç sonunda yenişemeyip maç penaltı vuruşlarına kalınca hangisi olmuştur?" sorusunda Volkan Demirel, "Fenerbahçe kalecisi üç penaltı kurtarmıştır" şeklindeki C şıkkını seçti. Hatayspor'u çalıştıran Demirel, "Fenerbahçe kalecisi, yani ben 3 tane penaltı kurtarmışımdır." diyerek soruyu yanıtladı. Demirel'in bu cevabı Zehra'ya 200 bin TL kazandırdı.

11. soruda çekilme kararı alan Zehra Güneş,  300 bin liralık ödülün sahibi oldu. Milli voleybolcu, 6 Şubat depreminde vefat eden, hayali Zehra Güneş olmak olan Ceren Topal'ın takımı Hatayspor'a ödülü bağışlayacağını dile getirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ