Galatasaray'da yarım sezon forma giymesine rağmen taraftarın bağrına bastığı Nicolo Zaniolo, yaz transfer döneminde Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'ya zorunlu satın alma opsiyonuyla beraber transfer oldu. Zaniolo'nun gidişi taraftarı üzse de kulübe kazandırdığı para sevindirdi. Aston Villa'da şu ana kadar 7 maça çıkan Zaniolo, İngiliz basınına röportaj verdi. İşte Zaniolo'nun röportajından dikkat çekici ifadeler:


"GALATASARAY BİR MEYDAN OKUMAYDI"

"Ayrılmayı beklemiyordum. Monchi beni aradığında hemen kabul ettim. İtalya'da evinize yakın ve sevdiklerinizle birlikte olduğunuzda ayrılmak tabii ki zor oluyor ancak Galatasaray'a transferim bir meydan okumaydı. Türkiye'ye başka bir kültüre, başka bir kıtaya, tamamen başka bir hayata gittim. Hem insani açıdan hem de futbol açısından beni çok geliştirdi diyebilirim Galatasaray için."

"HEMEN KABUL ETTİM"

"Yaz dönemi beklemediğim şekilde gelişti. Galatasaray bana projenin bir parçası olduğumu ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayabileceğimi söyledi. Ancak sonra Monchi beni aradı ve Aston Villa'nın beni transfer etmesi için bir olasılık olduğunu söyledi. Bunu duyunca hemen teklifi kabul ettim çünkü Premier Lig'de oynamak büyük bir şanstı benim için."

5 YIL İÇİNDEKİ HEDEFİ ŞAŞIRTTI
Zaniolo, "Kendini 5 yıl sonra nerede görüyorsun?" sorusuna ise " Umarım 5 yıl sonra ehliyet sahibi olacağım …” yanıtını verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ