Galatasaray’ın Fildişi Sahilli yıldızı Wilfried Zaha, ilk 11’de ilk kez çıktığı Ankaragücü maçında ilk gol sevincini de yaşadı.

Akşamın başarılı ismi Ankaragücü kalecisi Bahadır’ı mermi gibi bir şutla avlayarak gol perdesini açan Zaha, karşılaşma sonrası iddialı konuştu.



30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, “Dakika alıp kendime güvenimi tekrar kazanmaya çalışıyorum. En önemlisi, takımın kazanmasıydı. Kazandığımız için mutluyum. Yüzde olarak kaçta olduğumu bilmiyorum ama yüzde 100 olduğum zaman beni göreceksiniz. Şu anda yüzde 100 olmadığımı söyleyebilirim, süre aldıkça performansımı geliştireceğim. Maç maç bakacağız." dedi.

ZAHA2-2

Zaha, Galatasaray’ın Salı günü eski takımı Manchester United ile oynayacağı maç ile ilgili olarak ise “Onları çok iyi tanıyorum. Çok kötü günler geçiriyorlar. Bu da bizim için büyük avantaj. Teknik direktörümüz Okan Buruk şans verirse Old Trafford’da gereğini yaparım” ifadelerini kullandı.

Wilfried Zaha, 2013-15 arasında formasını giydiği Manchester United’ta sadece 4 maçta oynama şansı bulmuştu.

Galatasaray'ın attığı ikinci golde büyük payı olan Sacha Boey ise şunları kaydetti:

“İki yarıda da çok fırsat yakaladık. Bunu gözlemleyebiliyoruz. Bunun yanında gol yemememiz gerekiyordu. Hızlı bir geçiş oldu ve oradan golü yedik. Bundan sonra hızlı bir şekilde gol atıp yememeye odaklanmamız gerekiyor... Zafer serisine ve kazanmaya devam edeceğiz. Manchester United çok daha başka bir takım. Başka bir oyun olacak. Bu maça farklı hazırlanacağız. İyi bir sonuç elde etmeyi umuyoruz”

Editör: Galip Öztürk