Yaklaşık 20 yıldır ekranlardan uzak olan Yılmaz Erdoğan, kendi yazdığı ve oynayacağı “İnci Taneleri” dizisiyle ekranlara “müthiş” bir dönüş yapmaya hazırlanırken, uzun süren arayışların ardından dizide Yılmaz Erdoğan’ın oğlunu canlandıracak oyuncuya da karar verildi.

Şenol Sönmez’in yöneteceği dizide Kubilay Aka, Yılmaz Erdoğan’ın oğlunu canlandıracak. Kubilay Aka ve yapımcı şirket kesin anlaşmaya vardı ve imzalalar atıldı.

Türkiye’nin Unesco Kültür Mirası Listesi'nde kaç eseri var? İşte tam liste ve tarihleri! Türkiye’nin Unesco Kültür Mirası Listesi'nde kaç eseri var? İşte tam liste ve tarihleri!

Şu sıralarda “Zaferin Rengi” filmiyle gündemde olan Kubilay Aka, “Yılmaz Erdoğan gibi bir üstatla çalışacak olmak benim için heyecan verci. Teklif gelir gelmez kabul ettim. Umarım izleyici de benim kadar heyecanlanır” dedi.

Hatırlanacağı gibi daha önce Hazar Ergüçlü’nün de “İnci taneleri” dizisinde rol alacağı açıklanmıştı.

Bu arada Kubilay Aka ve Hazal Ergüçlü EXXEN dijital platformunda romantik komedi tarzında bir dizide beraber rol almışlardı.

Umut ve Ece karakterlerini canlandıran çift çok sevilmişti. Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve kendisininde oynayacağı ''İnci Taneleri'' dizisinde yeniden buluşan ikili sevenlerini heyecanlandırdı...

Kaynak: MUSTAFA SEZER