İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bünyesindeki müdürlüklerde görev alan personeller arasından seçilen “Yılın İtfaiyecileri'' ödüllerini İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak ve bölge müdürleri tarafından takdim edildi.

Ödül töreninde konuşan İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak, itfaiye personelinin can ve mal güvenliğini koruma görevini özveriyle yerine getirdiğini vurgulayarak, "İtfaiye personelimiz, her koşulda ve şartta vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak için özveriyle çalışmaktadır. Bu ödüller, personelimizin çalışmalarına verdiğimiz değeri göstermesi açısından önemlidir. Bu ödülü hak eden tüm personelimizi tebrik ediyorum." dedi.

WhatsApp Image 2023-10-01 at 15.05.26

ÖDÜL ALAN İTFAİYECİLER

Ödül alan itfaiyeciler, Avrupa Yakası İtfaiye Müdürlüğü'nden İtfaiye Çavuşu Mahmut Urkaç, Anadolu Yakası İtfaiye Müdürlüğü'nden Baş şoför Kemal Küçükeruğurlu, Merkez İtfaiye Müdürlüğü'nden Mimar Hüseyin Sarıgül, Acil Yardım ve Can Kurtarma Müdürlüğü'nden Acil Tıp Teknisyeni Dilek Özcan ve Afet Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'nden Komuta Ve Raporlama Şefi Selami Yıldız oldu.

WhatsApp Image 2023-10-01 at 15.05.26 (1)

Kaynak: SENAY GÜNCAVAR