Hollanda Ligi Eredivisie'de oynanan RKC Waalwijk-Ajax maçında yaşanan olay, futbol dünyasını kahretti. Ajax'ın 3-2 önde götürdüğü maçın 84. dakikasında Waalwijk kalecisi Etienne Vaessen, Ajax'lı futbolcu Brian Brobbey ile çarpıştı. Brobbey'in ayağından açtığı topu tutan Vaessen'in kafasına Brobbey'in kramponu çarptı. 28 yaşındaki futbolcu, darbeyi alır almaz hareketsiz şekilde yerde kaldı. 

Liverpool'u da yenerler! Tam 6 yıl sonra bir ilk Liverpool'u da yenerler! Tam 6 yıl sonra bir ilk

Arkadaşlarının durumunun ciddi olduğunu fark eden diğer futbolcular etrafında hemen perde oldu. Sağlık ekiplerinn ilk müdahalesiyle Vaessen hemen sedyeyle ambulansa götürüldü. Bu sırada bazı futbolcuların gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Acı olay sonrası maç tatil edildi.

Real Madrid kralını tanımaz! Rakibinin fiyakasını bozdu Real Madrid kralını tanımaz! Rakibinin fiyakasını bozdu


Futbolcunun bilincinin açık olduğu belirtildi. Eredivisie'den yapılan açıklamada, "RKC Waalwijk ve Ajax maçında kaleci Etienne Vaessen'in yaralandığı sert çarpışmanın ardından maç ertelendi. Güçlü kal Etienne. Dualarımız seninle" denildi.

Ajax ise yayınladığı mesajda, "Ciddi bir tıbbi durum nedeniyle maç durduruldu. Seni düşünüyoruz Etienne, Bu futboldan daha fazlası ile ilgili. Dualarımız senin iyi olman için" denildi.

Bayern Münih ucuz kurtuldu: 2-2 Bayern Münih ucuz kurtuldu: 2-2

Kaleci Etienne'nin sakatlandığı pozisyon:

Kaynak: HABER MERKEZİ