ABD Loveland Polis Departmanı'ndan yapılan açıklamaya göre; memurlar, batı kıyısındaki popüler bir fast food restoranının içinde çıkan kavga ihbarı üzerine olay yerine çağrıldı. Emniyet güçleri, 15 yaşında bir çocukla görüşüldüğünü ve gencin arkadaşlarıyla şakalaşırken birbirlerine su sıçrattığını itiraf ettiğini söyledi.

YERE FIRLATTI

Bu sırada yakındaki bir müşteriye de su geldi. Polis, gencin özür dilemek için kadının masasına gittiğini belirtti. Kadına eşlik eden yetişkin bir erkeğin, aniden genci yakaladığı, iki eliyle boğazladığı, onu masaya doğru çektiği ve sırt üstü yere fırlattığı öğrenildi.

SUÇLU BİR CEO!

Departman, daha sonra 55 yaşındaki Lucas N. Kalisher olarak teşhis edilen adamın, polis gelmeden önce hamburgerciden ayrıldığını söyledi. LinkedIn sayfasına göre; Kalisher, Denver bölgesindeki Summit Source Funding LLC'nin CEO'su...

TANIKLARA TEŞEKKÜR

Bu kişi; ağır suç, ikinci derece boğma ve çocuk istismarı suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Loveland Polisi, olayın ardından kamuoyuna yaptığı açıklamada, tanıkların Kalisher'in teşhisinde önemli rol oynadığını söyledi.

Muhabir: Eray Erginbaş