Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın İtalya maçı öncesi TRT muhabiri Kerem Öncel ile yorumculuk yapan eski voleybolcu Özlem Özçelik arasındaki röportaj, “boy” meselesi nedeniyle gündeme gelmişti. Canlı yayın esnasında stüdyoda yorum yapan eski voleybolcu Başak Koç’un, Öncel’in boyunu Özçelik ile eşit göstermek için sandalyeye çıktığını öne sürdüğü, “Karakter sandalye üzerine çıkarak yükselmiyor” ifadeleri, canlı yayına yansıyınca olanlar olmuştu. 

Ekran Resmi 2024 08 04 15.49.47

MEHMET SEVİNÇ'İ HEDEF ALDI

Spiker Kerem Öncel bu kez de herkesi hayrete düşürecek paylaşımlarda bulundu. Öncel, X hesabından şunları yazdı: "Sizi asla adam yerine koymayacağım. Bir kadına 'Senin çocuklarının babası belli değil' diyebilecek kadar alçaklaştığınızda bile sizi ciddiye almayacağım. Türk halkı ögrenecek ne kadar iğrenç olduğunuzu ve ben asla yaşlanmayacağım." 

Kerem Öncel'in isimsiz paylaşımlarının hedefi merak edildi. Öncel, bir kullanıcının kendisine sarf ettiği "Hayırdır abi, ne oldu ki?" sorusuna verdiği cevapla herkesi şoke etti. 

T25 Kerem Oncelin Sozleri Gec 892

ERTESİ GÜN ÖZÜR DİLEDİ

Öncel, Mehmet Sevinç için; "Mehmet Sevinç hakkında dava açıldı ve Mehmet Sevinç, Hande Baladın için "Niye Vargas'a vermiyor? Ben kadın olsam veriririm" demiş. Dava tutanaklarında var bu." ifadelerini kullandı. 

Ertesi gün paylaşımlarını silen spiker özür diledi ve "Dün gece cok sayıda sahte hesaplardan gelen yalan yanlış ağır laflar ve eleştirilerden bunalıp bunları ciddiye alıp amacını aşacak şekilde cevap vermek gibi bir yanlışlığa düştüğüm için iyi niyetli herkesten özür dilerim." dedi. 

Kapak 141613

MEHMET SEVİNÇ KİMDİR?

Mehmet Sevinç, 1978 Malatya doğumlu. Orta öğrenimini Malatya Anadolu Lisesi'nde, yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde tamamladı. 2002 yılında Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü'nden birincilikle mezun oldu. Spikerliğe Eurosport Türkiye'de başladı. 6 yıl bu kurumda görev yaptıktan sonra 2008 yılında NTV Spor'a transfer oldu. Olimpik branşlar ve amatör sporlar üzerine uzmanlaştı. 2016'da NTV Spor'dan ayrıldı. Spikerliğe Tivibuspor' da devam ederken aynı zamanda FIBA Medya Operasyon Müdürlüğü de yaptı. 2017’de TRT SPOR'a transfer oldu.

Kaynak: DEMET SAROVA