Cuma akşamları Star TV'de izleyiciyle buluşan Yalı Çapkını dizisi, her bölümüyle büyük ilgi çekiyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan dizi, başarılı kadrosu, "Gerçek hayattan uyarlanmıştır" uyarısı ve dikkat çekici senaryosuyla geniş bir izleyici kitlesine hitap ediyor.

Sizi nasıl bir gün bekliyor? 18 Mayıs  günlük burç yorumları Sizi nasıl bir gün bekliyor? 18 Mayıs günlük burç yorumları

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; geçen sezon boyunca Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden yola çıkarak Yalı Çapkını'nı yazan Mehmet Barış Günger, bu hafta eski ekiple bölümü tamamlayarak, önümüzdeki haftadan itibaren diziyi devralacak.



Günger'in, yine Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesini kaleme aldığı "Yan Oda" dizisinin ilk bölümlerini tamamladığı ve her iki diziyi ekibiyle birlikte yazmaya devam edeceği konuşuluyor.



Melek Baykal ve Oktay Çubuk'un anlaşma sağladığı, ödüllü yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı'nın yöneteceği "Yan Oda" dizisinin oyuncu görüşmeleri ise devam ediyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş