Galatasaraylı Mauro İcardi’nin hayat arkadaşı Wanda Nara dün gece 02.00’de yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Göz seksi" ile ilişkinizi yeniden ateşleyin! "Göz seksi" ile ilişkinizi yeniden ateşleyin!


“İçimde o kadar yeni ve farklı şeylere hazırlanıyorum ki ? inanamayacaksınız ? İçimde o kadar yeni ve farklı şeylere hazırlanıyorum ki ? inanamayacaksınız ?. Çok yakında ? Kaygı beni ele geçiriyor ?️?️?️ Anlatmak istiyorum ?”

Makas açıldı! Süper Lig'de şampiyonluk oranları değişti Makas açıldı! Süper Lig'de şampiyonluk oranları değişti


Galatasaraylıların “Süper Yenge”si Wanda Nara’nın yeni giysilerini göstermesi de, hamilelik kıyafetleri olarak yorumlandı.

Wanda Nara kimdir?

Wanda Nara, 9 Aralık 1986 tarihinde Arjantin'de doğmuştur. Kendisi bir Arjantinli aktris, model, şovmen ve futbol menajeridir. 2008 yılında futbolcu Maxi Lopez ile evlenen Wanda Nara, daha sonra Lopez'in takım arkadaşı Mauro Icardi ile ilişkiye başlamıştı. İlerleyen yıllarda Icardi ile evlenen Wanda Nara, son zamanlarda korumasıyla ilgili çıkan yasak aşk iddialarıyla gündeme gelmiş olsa da bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştır.

Tüyosu olan kazanır! Günün at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! Günün at yarışı tahminleri


Galatasaraylılar'ın "Süper Yenge"si vücundaki giziksel değişikliklere dikkat çekmek için poposunun fotoğrafını da çekip (Üstte), paylaştı.

Wanda Nara’nın bu akşam Galatasaray’ın saat 19.00’da Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmada yine çocuklarıyla birlikte tribündeki yerini alması bekleniyor

Kaynak: ŞEVKET ARSLAN