Arjantinli model Wanda Nara, yaz aylarında teşhisi konulan ve o zamandan beri gizli tutmayı tercih ettiği hastalığını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde İtalya'da katıldığı dans yarışması "Yıldızlarla Dans" programında hastalık süreciyle ilgili açıklamalar yaparken gözyaşlarına boğulan Wanda, Hola dergisine verdiği röportajda lösemi olduğunu söyledi. 

"ARTIK ADIYLA ÇAĞIRIYORUM"

Wanda, yaptığı açıklamada, "Lösemiyim. İlk başlarda 'şu hastalığım var' diyordum. Sonra 'şu hastalık' diyebildim. Şimdi onu adıyla çağırıyorum." dedi.

SONUÇLARI ALIRKEN NEFESİM KESİLİYOR

Wanda, lösemi olduğuna dair ilk haberi yapan Arjantinli gazeteci Jorge Lanata'yı dava edip etmeyeceği ile ilgili soruya şöyle yanıt verdi: "Her hafta Fundaleu'dan doktorum Dr. Miguel Pavlovsky'ye gönderilen testlerim var. Ayrıca hastalığın seyrine göre değişen bir tedavi görüyorum. Her hafta sonuçları almaya gittiğimde nefesim kesiliyor. Bu hassas bir konu özel kalmasını tercih ederdim ama anlıyorum. Lanata'yı şikayet etmemeye karar verdim. O bir gazeteci ve eğer bilgi ona ulaştıysa bunu yayınlaması gerekirdi." 

Wanda Nara'nın şoke eden bu açıklaması sonrası başta Galatasaraylı taraftarlar olmak üzere birçok hayranı sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaynak: HABER MERKEZİ