Galatasaray'ın gol makinesi Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Strictly Come Dancing dans programının İtalya versiyonunda performans gösteriyor. Dans partneri Pasquale La Rocca ile İtalya'da sıkı bir çalışma içinde olan Wanda Nara, antrenmanlarından sık sık paylaşım yapıyor. Programda ilk performansını sergileyen Arjantinli güzel, sahnedeki rumba şovu kadar açıklamalarıyla da programa damga vurdu.

"SÜREKLİ AĞLIYORDUM"

Temmuz ayında teşhis konulan hastalığına dair ilk kez açıklamalarda bulunan Wanda, yarışmaya çocuklarına iyi olduğunu göstermek için katıldıığını söyledi. Rutin sağlık kontrolü sırasında kendisine erken teşhis konduğunu belirten 36 yaşındaki güzel, "Milano'ya gitmek zorunda kaldım. Oraya her gittiğimde bazı rutin testler yapıyorum. Sonuçlar anormaldi ve doktorlar bazı şeyleri fark etti."

"Ne olduğunu bilmeden ağlıyordum. Çocuklarım çok üzüldü." derken gözyaşlarına boğuldu.


Sözlerini sürdüren Wanda şöyle konuştu: "Beni 'Yıldızlarla Dans Etmek' programına davet etmeleri bizi daha iyi hissettirdi. Sözleşmeyi imzalamadan önce doktorlara tedavi görürken kabul edip edemeyeceğimi sordum. Bana 'evet, yüzde 100 yap' dediler."

"İYİ OLDUĞUMU GÖSTERMEK İÇİN DANS EDİYORUM"

"Bunun çocuklarım için bir örnek olduğuna inanıyorum, özellikle de annelerine ne olduğunu anlamayan küçük yaştakiler için. Her şeyin yolunda olduğunu hissedecekler. İyi olduğumu göstermek için dans ediyorum."


"Her gün hayata değer vererek, eskisi gibi aynı güçle yaşamaya çalışıyorum. Her zaman hiçbir şeyin sağlıktan daha önemli olmadığını düşünmüşümdür, artık daha da önemli. Ve sevdiğim insanlarla birlikte olmak istiyorum."

HASTALIĞINI AÇIKLAMADI

Wanda Nara'nın yazın teşhisi konulan hastalığı nedeniyle, Mauro Icardi'nin Galatasaray'a transfer süreci de uzamıştı. Icardi, eşini bırakıp İstanbul'a gelememişti. Öte yandan Wanda'nın hastalığının ne olduğuna dair açıklama hiç yapılmadı.

Kaynak: ELİF KIZILÇAY