Netflix'in çiftlere yönelik başarılı sosyal deneyi Love Is Blind'ın Arjantin versiyonundan fragman paylaşılı. Galatasaray'ın yıldız oyuncu Mauro Icardi'nin sosyal medya paylaşımlarıyla yürekleri hoplatan eşi Wanda Nara programın sunucularından biri oldu.  Nara'ya Darío Barassi'nin eşlik ettiği program 6, 13 ve 20 Kasım'da üç bölüm halinde gösterime girecek.

1729795053421

PROGRAMDA AŞKI ARAYACAKLAR

Bu 10 bölümlük program, konu aşkı bulmak olduğunda dış görünüşün her şey olmadığını kanıtlamayı amaçlıyor. Deney, kabinlerde göz teması kurmadan buluşacak 16 erkek ve 16 kadından oluşan bir grubu konu alıyor. Bu kabinlerde, yalnızca bu toplantıların bağlantısı ve kimyasının rehberliğinde, birbirlerini görmeden birbirleriyle randevulara çıkacaklar. Potansiyel partnerleriyle tanıştıktan sonra kurdukları bağın buna değip değmeyeceğini değerlendirmeleri ve kiminle evlenmek isteyeceklerini seçmeleri gerekecek. Aşkı bulan ve kendilerini adayanlar bu deneyde ilerleyecek ve partnerleriyle tanışabilecekler: Tulum'un cennet gibi sahillerine romantik bir gezi yapacaklar, Buenos Aires'e dönecekler ve rutinin ve bir arada yaşamanın zorluklarıyla yüzleşecekler. 

1729795046894

YARIŞMACILARI GÖLGEDE BIRAKTI

Wanda Nara Instagram hesabından programın tanıtımını paylaştı. Tanıtıma çok sayıda yarışmacı kadınların Nara'nın gölgesinde kaldığı ve tüm erkeklerin gözünün onda olacağı yönünde 'Sen varken, kimse onlara bakmaz', 'Tüm erkeklerin evlilik hayallerini süsleyen sensin', 'Icardi'nin yerinde olmak istiyoruz', 'Senin yüzünden yarışmacıların şansı yok' gibi yorumlar yapıldı.  

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY