Fenerbahçe'de muhteşem bir sezon geçirdikten sonra Dünya Kupası'ndaki performansıyla da dikkatleri üzerine çeken Ekvadorlu futbolcu Enner Valencia, Sarı-Lacivertliler'e veda ederek Brezilya ekibi Internacional'a transfer olmuştu.

Yeni takımıyla ligde 5 maça çıkan 33 yaşındaki yıldız futbolcu henüz gol atmayı başaramadı ve ilk 5 maçta beklentilerin altında kalmıştı.

Brezilya temsilcisi Internacional'da ilk 4 maçta toplam 307 dakika süre alan Enner Valencia, sadece 4 şutla rakip kaleye giderek gol atma fırsatı bulabildi. Bu performansıyla Internacional taraftarları, yıldız futbolcuyu şimdiden eleştirmeye başladı.

Ligdeki Corinthians maçının sonunda, Enner Valencia saha kenarında takımın önemli isimlerinden Luiz Adriano ile tartıştı. Maç sonrası kendisini tebrik etmek için gelen takım arkadaşı Adriano'ya bir şeyler söyleyen Valencia, tartışmayı alevlendirdi. Ardından Valencia'nın yanına giden diğer takım arkadaşları, Adriano'yu sakinleştirdi.

Tartışmanın yatıştırılmasının ardından, Enner Valencia tünelin yolunu tutarken kendisine bir şeyler söyleyen Internacional futbol direktörü Magrao için geri döndü. Ekvadorlu yıldız, Magrao'ya doğru yürüdü ve onu elleriyle itti. Takımın diğer personelleri hızla araya girerek olayın büyümesini engelledi. Oldukça sinirli olan Valencia, tartışmayı sürdürdü.

mynet