Olay, geçtiğimiz Cuma günü saat 21.00 sıralarında TEM Otoyolu Kağıthane Okmeydanı bağlantı yolunda meydana geldi. Taksi şoförü Kıvılcım Aktaş, Kartal'dan aldığı 3'ü yabancı uyruklu toplamda 4 yolcuyu Beyoğlu'ndaki Haliç Kongre Merkezi'ne götürmek üzere yola çıktı.

Taksi şoförü Kıvılcım Aktaş, kamyonetin aracına çarptığı anlarda yolcusu olan yabancı uyruklu bir kadın bayıldı. Sürücü Aktaş, önünde ilerleyen kamyonete selektör yaparak yol istedi. Kamyonet şoförü önce sağ şeride geçerek yol verdi, ancak sonra ani bir şekilde taksiyi bariyerlere sıkıştırmaya çalıştı. Aktaş, kamyonetten kaçarak yoluna devam etmeye çalıştı, ancak kısa bir süre sonra kamyonet hızla ona çarptı. Bu ani çarpışma sonucunda şoför ve yolcular büyük bir panik yaşadılar. Yabancı uyruklu kadın yolcu da olayın şokunu atlatamayarak araçta baygınlık geçirdi. Taksi şoförü Kıvılcım Aktaş, saldırgan kamyonet sürücüsünden tutanak tutmak için indiğinde darp edildi. Olayın şiddeti herkesi şaşırttı ve taksici, yaşananlardan dolayı şikayetçi oldu.

Aracında maddi hasar oluşan Aktaş, tutanak tutmak için kamyonetin peşinden giderek bir süre sonra kamyonet sürücüsünü durdurmaya çalıştı. Taksiden inen Aktaş, tutanak tutmak için konuşmaya giderken kamyonetten inen 3 kişinin saldırısına uğradı. Bu saldırı anında yolcular büyük panik yaşadı. Saldırganlar, araçlarına binerek olay yerinden hızla ayrıldı. Yaşanan bu korku dolu anlar taksinin araç kamerasına anbean yansıdı. Darp raporu alan taksici Aktaş, hemen emniyete giderek şikayetçi oldu. Olayla ilgili olarak yetkililerin inceleme başlattığı belirtildi.

iha